${Jahaaaja}

Fick ett samtal för ett tag sedan, de var Alexandra "Chefen" från personlig assisten som ringde..
Jag ska till Rissne imorrn och träffa föräldrarna :).. så imorgon gäller de.. Får jag jobbet? *hoppas, hoppas*
Vill så gärna ha jobbet, så ja ska ge allt imorrn för att dom ska bli nöjda med mig :) hihih..
jag har en känsla imagen att de kommer gå bra, men ja blir alltis så himlans NERVÖS ;/.. och när jag blir de så börjar ja typ skaka ;S och de vill jag ju verkligen inte göra imorrn när jag ska hälsa på dom ;P hahah! nee men slut tjatat om de, de gpr nog som smort... så ja återkommer om detta imorrn efter att ja vart där :) så då får ni veta ;)..



nu såg ja att min gode vän sanna hade lagt upp lite bilder på fb från i fredags, när vi var i sporthallen och lekte med barnen :) så jag lägger upp lite bilder, på Aaron iaf.. sötis prinsen, han lekte för fullt :)
Sov så gott, och ha de så bra så länge! Puss å krams

     

Och så bjuder jag på en snygg bild på mig :P hahah

jag var självklart oxå med i leken ;D

${Jahaaaja}

Vaknade runt 8.50 slog på tv, kollade runt på alla kanaler, stannade till på kanal history såg att Elvis - The presley family skulle börja kl 9.00.. så ja har suttit och kollat på dokumentär om Elvis hela morgonen. jag bara älskar de! sitta och kolla på när Lisa-Marie & Pricilla berättar om livet med Elvis.. Och hans Familj och närmaste var med oxå. Jag ryser för varje gång dom berättar när Elvis dog, och tårarna börjar alltis rinna.

Här kommer en låt med Elvis som jag älskar! så lyssna nu och njuut!

Elvis - If I Can Dream


passar på och lägger upp ett foto på mig och min käraste Tatuering på Elvis <3 :) jag är ett stort fan som ni kanske märker :D.. Just love Elvis, He is the king <3


${Jahaaaja}

Har bara vart en lugn helg, eftersom min lilla pojk har åkt på vattkoppor :( stackarn.! Fast ju mindre desto bättre..
så vi har bara suttit hemma och myst en massa :). Aaron har somnat rätt sent på kvällarna pga feber och att de kliar antar jag. tycker så synd om honom  efersom han inte kan säga till vart de kliar och gör ont.. Men hittills han har inte kliat på kopporna ännu, fast ja måste då säga att de kommit massvis ;O såhär ser min lilla sjukling ut nu.. fast de e massor över hela kroppen..



igår satt vi här hemma och kollade på robinsonoch sen filmen " keeping mum " . den var ju hel sköön :P
Carina W var här oxå. Aaron satt och mös med henne under filmen :).. sen tok slocknade han i hennes famn.
men vaknade senare under kvällen så då fick han lägga sig i vår säng. vi kollade klart på filmen tillsammans med Carina, när filmen var slut, följde jag henne hem till dörren. så hon slapp gå själv :). förstår att hon inte känner sig säker själv efter rånförsöket och misshandeln hon var med om!
Ne men nu ska ja röra mig till centrum ta ut lite pengar och sen hem till mig en sväng, känns som om lägenheten bara står där ;S haha. neerå.. Men ska hem till mej en sväng.. Skriver mer sen!

älskar den här låten, så ja sätter in den ;)
have it nice . Puss å krams!


${Jahaaaja}

J-intervjun gick jätte bra :)
jag är hel nöjd.. för att vara första gången så är ja riktigt stolt över mig själv :)
när ja gick där ifrån efter att jag vart hemma hos Alex (chefen) så gick jag hem med ett stort leénde på läpparna!
hon var riktigt nöjd med mig, nu ska ja bara möta föräldrarna till pojken, så dom kan avgöra om jag får jobbet. Så nästa vecka får jag svaret :) hoppas verkligen att jag får de, vore toppen!
så återkommer mer om de lite senare då ;)

nu sitter jag och aaron och väntar på att klockan ska bli 17.00 så vi kan börja röra oss mot finnsta salen.
Ska väcka Robin snart oxå som ligger i soffan och sover ;O haha..
men vi hörs säkert senare.. ha de guld så länge! :)

Pusss å kraams

${Jahaaaja}

Nu är de verkligen inte lång tid kvar tills klockan är 13.00.. JOBBINTERVJU för min del ;| såå himlans nervöös ;/
fast jag vet att ja inte behöver vara de, men ja har aldrig gått på en jobbintervju så lite nervös får man vara :)
har ju redan pratat med henne(chefen) i telefon och hon var verkligen jätte trevlig och så, men nu ska ja HEM till henne och prata, *sheet* haha ;D ne men ja fixar de ;) vill ju så gärna ha de här jobbet :)
för er som undrar så kan ja ju berätta vad de är för ett slags jobb.
Det är ett jobb i rissne som personlig assistent till en 9årig pojke. den ända nackdelen är väl att de ligger i rissne att ja sånt fall kommer behöva åka sent på kvällen osv. Men har pratat med min gode far och han ställde gärna upp och ville hämta mig på kvällarna om de e så :) Tack daddy!! för jag är en liten klenis som är mörkrädd och föredrar att inte gå själv ute på kvällen då. och spec inte i RISSNE ;/ hahah! Ne men iaf. de vore ju inte helt fel och få detta jobb, tjäna egna pengar och kunna känna sig stolt över att jobbat ihop dom :) För nu vill jag VERKLIGEN jobba :D längtar längtar längtar!

sen ikväll, blir de hinderbana och massa spring för barnen, en kompis har hyrt en gympasal här i bro så vi ska dit med nåra andra och låta barnen leka av sig :) kommer säkert bli jätte skoj :) och så kan man ju själv kanske spela badminton lr så :P
vilket jag tycker är SKIT KUL ;D..
Efter att vi busat där, ska vi vidare hem till robin där jag robin aaron ante sanna och thyra ska äta goood mat :)
vi var och handlade maten tidigare idah :) skriver in ut de här ännu, för man vet aldrig och sanna lr ante läser min blogg och de får bli en överaskning med maten :P hahah ^^ *skojare*.

ne nu ska ja börja göra mej iordning ska snart röra mig, så jag får de överstökat om de där me jobbet ;)
så håll tummarna för min del nu hihihihi :)
sätter in en låt också.. ha de bästa folks.. Pusss på er!!!

Amy Mcdonald - This is the life



${Jahaaaja}

Att solen skiner är ju en sak, men att de BLÅSER som de gör är en helt annan sak!
Och väldigt ovälkommet :S!
För mig iaf... :)



Sitter hemma hos robin, med robin och ante, vi har precis vräkt i oss en varsin pizza :p
och ja valde Calzone, (som vanligt). Just love that pizza!
Dom ligger som 2 säckpåsar i soffan och segar. medans jag sitter här och skriver av mig lite och kollar runt :)
väntar på att klockan ska bli 15.00 så vi kan gå och hämta lillpojken :D whhiiii.. Saknar honom när han är på dagis, men jag vet att han har de jätte roligt där med alla barn och saker som han kan leka med :)
får se vad som sker senare då efter att vi hämtat honom, tror de blir upp till Aarons farmor och farfar, jag lovade att göra pannkaka hos dom idag :) så de ska nog bli najs!



sätter in en låt oxå :)
hörs senare, ha de bästa folks. Puss!

Thåström - Fanfanfan


${Jahaaaja}

Måste bara berätta, igår när jag  robin och aaron var hos ante och sanna så ringde en god vän upp mig och frågade om ja ville ha jobb? och ja självklart vill ja de :) mer än gärna! Hennes chef hade akut behov med personal. Och jag kan ju gärna ställa upp och vill verkligen ha ett jobb :) Kommer dock få åka fram och tillbaka till rissne & solna, men vad fan klart man får stå ut med de, intesant? :) så jag ringde upp "chefen". Hon lät intresserad av de jag sa, så på fredag ska jag hem till henne på "jobbintervju" :D, gyyyd jag blir så himlans nervös när jag ska prata "allvar" med vuxna ;S thihihi.. men nu gör ja verkligen allt för att få mig ett jobb :) och jag vet att jag kommer klara dehär! Så nu ska ja samla på mig lite referenser innan fredag :p.

Och fiin fint väder har vi ju oxå, vaknade 6.00 klev upp med lilleman :)
ville inte somna om eftersom de är så himla fint ute, sooolen skiiiner ju verkligen idag :D ÄNTLIGEN!
väckte robin runt 7. kände att de var dags för 7-sovarn och stiga upp då ;)
ne nu lägger jag in en låt, sen ska ja göra iordning mig . ska snart börja gå mot dagis :)
ha de gött, skriver mer sen.. Puss heey


Connie Talbot - Three Little Birds <3







${Jahaaaja}

Ut och röka nu tänkte ja, sen väcka Robin som ligger och vilar ;/ så vi kan gå och hämta Aaron från dagis nu :) klockan är ju snart 15.00 , wheehoo!

UPP OCH HOPPA ROBIN.... Thihihih ^^
skriver mer senare.. Puss

${Jahaaaja}

Sitter här i vardagsrummet med Aaron och kollar på The voice tv :)
klev upp för en halv timme sedan. Varken jag lr Aaron kunde somna om. så vi steg upp tidigare än vanligt :)
Och de tråkigaste var när man kollade ut från fönstret. trodde verkligen att snön hade försvunnit ;/
attans då... hoppas de gör de senare då.. ska låta Aaron leka lite till nu sen blir de frukost dags. sen vidare till dagis , wheeho, äntligen. Aaron var ju sjuk i torsdags och fredags :( men nu är han äntligen frisk :D så nu kan han äntligen leka med sin nya kompis igen (Ben) på dagis. Ska snart väcka robin oxå, men kan lika gärna låta honom sova lite till :) klockan är ju bara 7.00. ne nu ropar lilleman för fullt där inne i sitt rum, så ska väl röra mej här ifrån nu :)

Skriver mer senare..För efter att vi lämnat Aaron ska vi över till Kvinnan Carina och dricka lite kaffe :P.. Sen ska jag kanske till kungsängen med min gode vän Sandra. Fika, och göra några andra ärenden, håller de för mej själv ;) hahahahaha.. Ha de gött! Puss å krams

sätter in en dagens låt oxå :)

 Nomy - Brothers By Their Love

${Jahaaaja}

I fredags vaknade jag och Aaron runt 08.00 klev upp åt frukost och satte igång vattnet i badkaret och hoppade ner i de varma med lillen :)
Aaron fick sitta kvar ett tag efter att ja duschat. gjorde iordning lite hemma och tog fram rena kläder till Aaron.
Messa syrran efter ett tag och frågade om hon ville gå till centrum och fika, vi mötte syrran och jonte gick till bro huset, satt där ett tag , efter massa bananer kokosbollar och lunch var Aaron så gott som propp mätt :) tok slocknade i vagnen på väg hem. Gick hem en snabbis, ja färgade håret (mörkbrunt) sen gick vi hem till syrran där hon hade lagat god mat :).
väntade på att Robin skulle höra av sig oxå. för han skulle komma över. efter rätt lång väntetid :P så dök han upp.. Vi gick hem till mig, kollade på tv , fanns ändå rätt mycke och välja på, vi kollade först på någon film på 6:an sen 3;an.. kommer dock inte ihåg vad dom hette men bra var dom iaf. Robin var typ jätte trött så vi gick och la oss tidigt, första gången för och vara fredag haha. kom isäng runt 01.
i lördags så var de väldigt lugnt, vi gjorde inte mycke alls. Aarons farmor & fafar kom över med lilla kusin amanda, och även Aarons farfars bror m familj kom över på fika :) trevligt trevligt! senare bjöd vi över micke jeanette och elita på middag. dom kom över vi hade väldigt trevligt. hann inte göra så mkt, för klockan sprang iväg. dom gick hem runt nio tiden. Aaron var så osocial så han somnade halv 9 kanske hah. vi gick och la oss halv 11 för de hände inte så mkt mer..

och IDAG då..
Sitter här och bloggar, aaron kutar runt och dom vildaste har även kommit hit. Carina Carina natha och sebbe..
de blir alltid livat när dom är i närheten :D MOHAHHAHAHA ! ingen lugn stund ^^
men de behövs inte haha.

ne nu ska ja vara social här.. ha de gött Pusss heeey!

Dagens låt, önskad av Carina Norén :) så lyssna och njuuut :P hehe

${Jahaaaja}

de suger och vara sjuk!
blev de igår kväll.. Först Robin sen Aaron och sen nu jag :S SKEEET !
och de e väl detta väder som bjuder på sjukan hahah.. ne men hoppas ja blir frisk till nästa helg, för då blir de kanske kryssning.. ska fira Amal som fyller 23 :) men de visar sej om ja ska med lr inte. hon ska höra av sej senare idah och berätta hur de blir :) men vore skoj, och få komma bort en liten liten stund :D ^^

sitter hemma hos robin. ja letar musik och kollar runt lite. Robin Ante Thyra och Aaron sitter i köket och har sig. :)
äter väl och dricker kaffe (som vanligt) haha..
skriver mer sen. Puss heej

${Jahaaaja}

Har bara en sak och säga om melodifestivalen, RÄTT LÅT VANN HELT KLART !
BRA SVERIGE ;)

Fast, "Snälla snälla" kunde väl ha kommit längst ner på listan tycker man :S uuuuuhh...!
men men, min favvo låt vann heeela skiteeen!

Malena Ernman - La Voix <3

${Jahaaaja}

idag sitter en glad sandra här :)
ingenting känns direkt fel nu så jag bara njuuter :)

ska snart äta, robin står och lagar käk och aaron springer runt här fram och tillbaka :)
jag har precis hängt tvätt duktig som jag är haha.. och snart kommer Mike över oxå, och Jonte skulle komma senare :) gyyd så trevligt.. saknat min lilla pojke.. mosters pussunge :P hehe!
Igår var de föresten bara lugnt, Aaron somna tidigt. Och jag och robin kollade film hela kvällen.

får se vad som sker ikväll, blir nog lite melodifestivals tittande :)
nee men nu ska ja kolla vidare här på datan, skriver mer senare..
sätter in en låt oxå :) en gammal goding med Ben E King - Stand By Me
 Ha de gött, Puss!


${Jahaaaja}

nu sitter ja här igen :)
vid datoorn och skriver lite kortfattat om dagarna som gått..
har kanske inte hänt så spec mkt, men iaf :P

Är hemma hos robin, jag o pojkarna ska snart äta korv med bröd ;p smaskens..
de fick bli nå enkelt och gott idah :)
och dagis dagarna för aaron går jätte bra, han har vart där hela veckan från 9-14
imorrn ska han vara där från 8-15 :D o jag vet att de kommer gå jätte bra, han ska även äta frukost med dom andra barnen..

under dagarna som gått har jag umgåtts mycket med robin såklart, Carina, Claire o även vart uppe till jannic o tomas o hälsat på :) trevligt trevligt! imorrn är de redan helg, de blir nog en lugn o mysig helg med massa tv tittande hehe. Jag och robin har bestämt att på lördag ska vi kolla på melodifestivals finalen, om de nu är de? hehe :P

ne nu ska ja röra mej in i köket och äta lite korv med bröd med robin o aaron ;)
ha de gött så länge.. Puss

${Jahaaaja}

Vaknade för ett tag sedan, fått i mig frukost. Syrran och jonte kommer över snart :)
ja och syrran ska testa oss på och göra tårtan som ska bli en 1;a.. Eftersom lillen har fyllt 1 år så får de bli en 1 års tårta :P. jag kommer ta kort på den senare, så ja kan ju lägga in en liten bild på tårtan sen ;)
aaron kommer hem hit runt 12 - 13 tiden för han ska först gå och bada i simhallen med Robin Ante och Thyra :)
gud så skoj :)
men men... ska fixa lite här hemma nu, dammsuga osv... skriver sen då ;) fast när gästerna har gått.. 
ha de bästa så länge, puss å krams!


Blir lika glad varje gång jag ser den här videon :) såå fruktansvärt sööt.
Jag skulle själv vilja kramas med ett lejon, varför inte lixom :P myyyyyyyssiiigt!

${Jahaaaja}

den här låten är tillägnad till min mamma Anitha!
saknar dig!

tänker på dig när jag hör den här låten..
hoppas vi ses snart!
kramar din dotter ..

${Jahaaaja}

DJ Tiesto - Close To You

${Jahaaaja}

Aaron och jag sov hemma hos mig inatt, så vi mötte upp Robin imorse kvart i 9 utanför hans port, för att röra oss vidare till dagis med lillen :) När vi kom dit lekte dom andra barnen och Aaron satte igång med bus på en gång hehe.
Runt halv 10 gick vi föräldrar från dagis för att låta barnen vara självla i 2 timmar och lära känna fröknarna och dom andra barnen :) så jag och robin gick hem till thyra och ante :) fikade pratade och tog de bara lugnt.. sen när vi skulle hämta Aaron igen vid halv 12 tiden så följde ante och thyra med :) Efter att vi hämtat Aaron från dagis gick vi alla hem till robin och fikade igen :P barnen lekte, aa lr Aaron sov först en stund han var verkligen helt slut efter dagis tiden idag :D

efter att ante och thyra gått hem, slocknade robuin i soffan och jag och aaron var väl oxå ganska trötta då så vi gick och vilade en stund vi med :) nu sitter ja här ska snart möta claire vi ska ner till pizzerian och käka. och robin och Aaron ska hem till robins föräldrar. så ja kommer inte träffa aaron förns imorrn :) robin ante thyra och aaron ska till badhuset imorrn kl 11 så ja ska fixa till kalaset medans aaron är där med dom :) sen kommer robin över med aaron efter de...

nu ska ja ner o möta claire. men skriver mer sen ;) om ja lånar claires data lite snabbt :)
blir nog en lugn kväll, men ska kanske ta nåt glas vin bara med Claire :) men får se hur de blir..

men nu rör ja mej.. sätter in en söt bild på Thyra Ante & Aaron, och en sjukt bra låt!



lyssna och njuuuuut!

R.i.p IZ <3

${Jahaaaja}

Blues Brothers - Ghost Riders In The Sky


HELT KLART <3

${Jahaaaja}

Inskolningen för Aaron har gått jätte bra idag oxå, vi fick även gå undan en timme in till personalrummet och fika så Aaron fick tid själv med dom andra barnen och fröknarna :). När vi kom tillbaka in på avd hade Aaron och dom andra barnen målat, Aaron hade färg i hela håret munnen och på kläderna haha ^^ de e så de ska vara :P då märks de att dom haft kul.
Han gav en titt mot oss när vi kom in igen men fortsatte leka lika snabbt, så de kommer nog bara gå bra för lilleman på dagis :).
Precis innan vi skulle gå där ifrån var Aaron så trött så han somnade i Brittis (frökens) famn :p han var verkligen helt slut..
så n u ligger han här hemma i sängen och sover som en stock, så lunch får han när han vaknar eftersom han inte hann äta något innan sömnen tog över hehe..

Och jag sitter och väntar på att min gode vän Sandra ska ringa, för vi ska iväg till willys en sväng. Syster ska oxå med :) måste bara få tag på henne först, kvinnan svarar aldrig i telen när man ringer :P SÅ SVARA NU SARAH, LR RING UPP MIG NUUU ;D!!!!!
Jag måste handla lite saker inför kalaset på lördag och även nåra presenter till mitt lilla troll som nu är 1 år :)
så något måste man ju hitta iaf .. Ne nu ska nog Robin ha datan, så han kan fortsätta kolla på sina drakar (som han ska tatuera).
Aaron får vara kvar här med sin pappa. dom ska ändå ut och gå efter att Aaron vaknat.

skriver mer sen.. Puss heey :)

${Jahaaaja}

Efter en lååång födelsedag, sover min lilla prins i sin bästa skönhetssömn :) såå söt så!

Och nu dags för filmtittande :)
Får se va jag och robin bestämmer oss för och se, kan gissa på en skräckis som vanligt, hihi!
det går alltid hem :p

Tror de blir en dejt med john blund sen efter film tittandet. så jag skriver mer imorrn ist :)
Ha de gött.. och sköt om er!

Sleep well.. Kisses from me <3
här kommer en låt som ja bara älskar när lilla Connie Talbot sjunger :)
så lyssna och njut...!


${Jahaaaja}

Vaknade runt 07.30 Aaron satt bredvid mig och stirrade, han hade nog vart vaken ett tag så han väckte mej och Robin, antar att han tröttnade på att vi sov :p haha. Började med och sjunga för lilleman och Robin kom in med Aarons första present :)
3 st mina hummer bilar :P.. han blev väl ganska glad haha joohrå :).. Sen gjorde vi oss iordning och begav oss till dagis :) där var vi ungefär i 1½ timme idah. lika roligt var de iaf som igår. Aaron lekte en massa med lill pojken Ben :) Dom verkar ha funnit varandra :P hehe.. ^^
Efter de, gick jag hem till mig och Robin & Aaron gick hem till Robin och vilade. Jag gick hem för och duscha fixa lite osv. Sen vid 13 tiden mötte jag upp dom igen, för då var de tid hos Bvc , Aarons 1 års koll. han fick 2 vaccinations sprutor oxå :( stackarn. men de klarade han gallant, han blev dock lite arg på Kaija men de gick snabbt bort :)
Han hade växt till sig till 78 cm & vägde 10,9 kg :) min pojk börjar bli så stor. Men men, nu sitter jag och Aaron hemma hos Robin, jannic nicke putte och tomas är oxå här vi har haft ett litet kalas för Aaron :) Linda jimmy och amanda var här tidigare oxå, de var trevligt :) amanda är så himlans sööt! nästan så man börjar funderar på en till liten bebis ;D hahahah. ne skojar bara. men de skulle vara himla mysigt :) thihihi ^^.. den dagen kommer ;) yesyesyes...
mer snack om de senare haha, nu kom tomas och robin med pizzor så nu ska vi äta ;p heerå hej!

Och då här kommer dagens låt, önskad av lillnicke ;D

Ugly Kid Joe - Cats in the Cradle



ha de så bra :) återkommer kanske senare.. Puss heej

${Jahaaaja}

Sitter här och tråkar :)
vet inte vad ja ska skriva igentligen, så ja gör de kort.

Aaron är fortf vaken, han är verkligen jätte trött men vägrar somna ;/ ..
har försökt lägga honom i sin säng flera flera ggr men då börjar han bara tokgråta :( och ja tycker att de e så himla jobbigt när han står där helt röd i ansiktet och tårarna bara forsar ner från hans kinder. så aa ja gör väl som många andra mammor, hämtar upp lilleman i min trygga famn ist :) vet att man igentligen ska låta dom vara tills dom somnat och försöka inte "bry" sej, men de e ju sjukt svårt och de gör så ont i mig när min lilla älskling kollar på mej och gråter och skriker mamma. när han blir så tyst så fort ja tagit upp honom i mina armar. Man känner sig verkligen så älskad! vår kärlek till varandra är så otroligt stark :) Utan min son är jag ingenting! så därför vill ja tillägna denna låt till min underbaraste son och hoppas han somnar snart hehe :)

Mamma älskar dig Aaron...!
Hos mig kommer du alltid vara trygg <3













Gamla och nya bilder på lill prinsen :)




${Jahaaaja}

Bob Marley - Three little birds

Sjukt bra <3

${Jahaaaja}

Första dagen på inskolningen för Aaron gick jätte bra :)
Han lekte och pratade massor och blev t.o.m "bundis" med en liten pojk där (Ben) :) Riktigt söta tillsammans.
Det varade bara en timme, eftersom de var första inskolnings dagen men var riktigt kul och se Aaron leka runt där, och han verkade trivas redan iaf :D skönt!

imorgon blir de 1 ½ timme som vi ska vara där, plus att lillen fyller ju år imorrn :D min lilla pojk har blivit så stor. lixom REDAN 1 år ;O tiden springer ifrån en, men de har vart ett jäkla underbart år tillsammans med min lilla son :)
På torsdag blir de än liten längre tid på inskolningen, då jag och Robin ska gå undan en stund så Aaron får vara själv med barnen och fröknarna :) ska bli kul och se. men jag vet att han fixar de där. han trivs i vilket sällskap han än är vid :)
Känns väldigt avslappnande. Efter att vi var på dagis, gick jag och pojkarna hem till Carina W där vi fikade och pratade lite :) alltid lika trevligt. Sen nu sitter jag Aaron Robin o hans lillebror här hemma hos Robin. Dom andra är inne i köket och fixar med något, medan ja sitter här och skriver lite :). ne ska försöka ta mej nåt och äta nu, magen skriker efter mat :P men försöker skriva mer senare :)

ha de bästa, Puss!

Här är en "läcker" bild på mig, ja va kan ja säga ( ja bjuder på denna bild) ;)



${Jahaaaja}

Nu har ja precis sola, (i ett solarium) då ;) (tomas och jannic har köpt ett solarium så nu kanske de slipps och åka till veddesta) :) eftersom vädret ute bjuder ju inte direkt på någon sol haha.
Och nu ligger Robin där inne och solar, vi har bestämt oss för att bli solbögar ;S :D haha.. Vem som blir brunast :P

och sataaana vad ja är hungrig, magen skriker efter food ;O
nee hej då, måste ta någon frukt lr så..
Puss

${Jahaaaja}

Efter att ja inte har skrivit på nåra dagar, så har ja ganska mycket nytt och komma med.
imorrn börjar lilleman äntligen på dagis, dags för inskolningen. Ska blir så himla skoj :)
Vet att Aaron kommer trivas, han är ett typiskt "dagisbarn" :P så de kommer säkert gå jätte bra för honom dagis.
Och sen på onsdag fyller min lillkille 1 år :D, shit tänk att de redan har gått 1 år sedan förlossningen, när de känns som om de vore igår haha. Tiden går snabbare än vad man tror. Nu börjar de verkligen hända saker. han går, pratar mer och förstår mer :) han har blivit så stor min lilla pojk. och så 1 års kollen på bvc på onsdag oxå. ska ha kalas för lillprinsen på lördag, då nära och kära kommer förbi :). så måste iväg nu någon dag här och köpa ballonger tårta, fika m.m :)
fast har bestämt mej för att ja tror att ja kommer göra en egen tårta, har aldrig prövat de så nu tänker jag göra de för Aaron skull :p..

Och efter mycket om och men, så har ja och Robin bestämt oss för att fixa förhållandet igen, så nu känns allt skit bra.
så nu är de äntligen vi 3 igen , vilket känns underbart :D.. kan inte bli bättre nu! Det är ju mina pojkar i mitt liv. efter lång tid har ja känt att de fattats en bit, men nu så är allt återställt igen :D Jag och Robin är ett par, och nu tänker jag inte mista honom igen NEVER! vi har pratat igenom allt och verkligen gett oss fan på att denna gång ska vi klara igenom allt. och lyssna mindra på vad andra säger ;)..
Jag älskar mina pojkar mer än allt annat, så nu är livet tillbaka till de bättre igen!

ne nu ska ja vara lite social här, vi är nämligen uppe hos Aarons farmor och farfar..
så ha de bra nu folks, så hörs vi inom kort..

Puss heej

RSS 2.0