Helt vanlig söndag.

Har bara vart en lugn helg, eftersom min lilla pojk har åkt på vattkoppor :( stackarn.! Fast ju mindre desto bättre..
så vi har bara suttit hemma och myst en massa :). Aaron har somnat rätt sent på kvällarna pga feber och att de kliar antar jag. tycker så synd om honom  efersom han inte kan säga till vart de kliar och gör ont.. Men hittills han har inte kliat på kopporna ännu, fast ja måste då säga att de kommit massvis ;O såhär ser min lilla sjukling ut nu.. fast de e massor över hela kroppen..



igår satt vi här hemma och kollade på robinsonoch sen filmen " keeping mum " . den var ju hel sköön :P
Carina W var här oxå. Aaron satt och mös med henne under filmen :).. sen tok slocknade han i hennes famn.
men vaknade senare under kvällen så då fick han lägga sig i vår säng. vi kollade klart på filmen tillsammans med Carina, när filmen var slut, följde jag henne hem till dörren. så hon slapp gå själv :). förstår att hon inte känner sig säker själv efter rånförsöket och misshandeln hon var med om!
Ne men nu ska ja röra mig till centrum ta ut lite pengar och sen hem till mig en sväng, känns som om lägenheten bara står där ;S haha. neerå.. Men ska hem till mej en sväng.. Skriver mer sen!

älskar den här låten, så ja sätter in den ;)
have it nice . Puss å krams!


Kommentarer
Postat av: sarah

söt killen då..



hehe visa den låten för micke så bringar de minnen från hans fylla för typ 7 år sen haha när han satt o sjöng högt på den under kvällen på hemmafesten haha.. ;P

2009-03-29 @ 16:07:21
URL: http://sazzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0