${Jahaaaja}

Fick precis ett samtal från min syster att våran pappa ligger inlagd på St görans sjukhus för att han fått en stroke (hjärnblödning).vilket skrämmer skiten ur mej! Fast läkarna vet inte ännu vad de kan bero på, dom har tagit en massa prover. Så hoppas på svar snart! Jag har pratat med min pappa nästan varje dag nu i 2 veckors tid, och han har berättat hur han fallit ihop på golvet och bara krampat, kännt sej jätte konstigt. Och höger sida av kroppen bara domnat bort. Har inte träffat Pappa på snart 3 veckor, pga att han inte vågar köra bil. Han har inte haft nån styrka i höger hand. Har bett han ett antal ggr och åka in och kolla vad som är fel, men han är så otroligt envis har bara vägrat. Men idag tog han sig i kragen och äntligen sökte sin hemläkare som sa åt han akut och åka in. Så nu ligger han där! Skrämmer skiten ur oss i familjen. Jag ringde till Receptionen på st görans och frågade efter pappa, fick prata med honom. Som vanligt säger han bara ;Sandra ja mår jätte bra, fast nu kan ja inte spela gitarr. Hah men de e ju de minsta problemet nu pappa lilla! Bara han blir frisk igen så mår ja mycket mycket bättre. Men ja vet att han är i goda händer nu. Men ja blir så rädd när nåt sånt här händer. Det är inte första gången nåt är problem med honom. Det får bara inte hända! Men som dotter hur ska man ta de, såklart man blir jätte ledsen och rädd. Jag är nästan ständigt orolig över att något ska hända honom! För när han ringer och berättar hur han haft svårt och go, att kroppen bara lagt av. Det gör mej så fruktansvärt orolig! Men äntligen så ligger han på sjukhus nu, vilket han skulle gjort mycket mycket tidigare. Hoppas bara läkarna tar en hel kontroll på honom nu. Hela kroppen behövs tas prover på! Jag skulle aldrig kunna tänka mej ett liv utan min pappa lr mamma! så nu är de dags att läkarna gör sitt jobb. Ska snart ringa tillbaka till st görans så jag kan få numret in till pappas sal , så ja kan ringa direkt till honom när som helst! F*n du får inte skrämma mej sådär igen pappa! Bli frisk nu :).. så du kan leeka med dina barnbarn :) Älskar dej så mycket!

Nåt glatt i de hela då.
Har fått lägenhet nu , jippey! Kanske blir inflyttningen ihelgen redan :)
Ska nämligen flytta in i tommy och vanjas gamla lägenhet (en 3;a)i bro. Det hade ja inte räknat med, Gäller och kriga lite så får man viljan fram. Så kan de bli så mycket bättre? ;) Trodde på en 2;a men ett rum till lilla Aaron sitter aldrig fel! Så de känns as härligt nu, Äntligen har man fått ett eget boende! Hade nästan gett upp hoppet, haha neejdå! Men ska bli skönt och designa sin egen lägenhet nu :)
längtar så otorligt mycket på att bara få sätta in nyckeln i dörren och öppna, och bara känna 'THIS IS MY HOME SWEET HOME' ;D.. Så jag läär ju skriva mer senare om hur läget ligger till..Jaja men men.. Nu ska ja ta tag i telen igen och ringa min kära far! Ha de bra gott folk! Ta hand om varandra..

Puss /C

${Jahaaaja}

God natt!


${Jahaaaja}

Jag finns alltid här för dig glöm aldrig det!
Tveka aldrig och höra av dig om du behöver prata.
Vill bara att du ska veta att ja tänker på dig och din familj hela tiden..

Vila i frid Christian Åkerman!


Ta hand om dig min kära vän. <3
Oscar Åkerman!


${Jahaaaja}

Sitter här och glor runt lite på youtube, kollar in mina favorit videos.
Men kommer inte på hur man gör när man vill sätta in en video här på bloggen ;/
Är de någon som skulle kunna hjälpa mig med de? Vore as schysst :)

Ne om man kanske skulle ta och dra sig till sängs, har ändå inge vettigt och skriva just nu, när mitt hjärnkontor inte direkt är med, trött som attans ! Lägga sig bredvid lillen som säkerligen är varm & go :)
Alltid lika mysigt och sova med sin 'lilla bebis' Som blivit så stor , hehe!

Natti natti, Puss å kram på er /C

${Jahaaaja}

Har inte lyckats skriva tidigare idag, Inte haft tillgång till någon dator.
Så skriver nu ist :). Sitter hemma hos min mamma i kungsängen som ja inte besökt på hur länge som helst.
Men det känns skönt att de äntligen blev gjort. Har saknat henne enormt, och bara få sitta här igen och umgås och prata om allt i livet som sker känns helt underbart! Önskar att vi kunde få tillbaka den relation som vi hade en gång i tiden.
Mor och dotter lixom! Måste skärpa till mig, och komma hit oftare med Aaron :) Han behöver träffa sin mormor mer!
Så de ska ja ändra på nu :). Vet faktiskt inte varför de blev som de blev, väldigt synd bara. Så är väldigt glad över att jag tog kontakt med min mamma idag, Hennes svar på mina mess idag gjorde mig otroligt glad. Ett sånt välkomande, hon gav oss :) och de e ju självklart! Vi har busat massor idag, Aaron har suttit på golvet och lekt en massa, och pratat på. Äntligen börjar de hända saker. Min pojk börjar bli stor :D. Han har även kissat ner mig 2 gånger, hahah!
Kan ju alltid vara härligt och slippa blöjan ett tag, så varför inte passa på och kissa ner morsan ;). Ne men kul har han haft idag, och lika jag! Aaron sover nu så djupt, somnade inte förens halv 11 ;/.. Så nu lär han sova heela natten :)
Vi ska sova över här, Känns lite skönt och få känna sej liten igen, och bara få vara me mamma. Vi har suttit här och pratat om saker och ting, saker som man känner att man behöver få sagt. Har strävat länge efter att få prata med mamma om saker ja inte mår så bra av. Det var hon som fattades! Jag har försökt söka mig till folk som ja pratat med. Men de har alltid känts så fel! Så nu får ja äntligen ta mig tid och rensa mina tankar, tankar om allt här i livet! Det finns ju dom stunder man saknar, att bara få bli kramad av sin mamma och känna den kärleken som man saknat! Iaf jag.. Jag är en väldigt känslig person som tar åt mej av saker, som ibland kan vara väldigt onödiga. Jag är en grubblare som aldrig sluta tänka, allra mest på mina nära och kära hur dom har de. Men sen finns de ju dom tankarna som får en att inte förstå, förstå hur livet tänker? lixom hur allt bara lurar än, från allt gott! Men ska inte bara tänka så, Det finns ju allt för perfekta stunder oxå, spec tiden med min son :) Jaah, nu blev de en massa skriveri om hur ja tänker :) Men hoppas ni förstår hur ja menar i detta inlägg, hehe! Som sagt de känns ju alltid skönt och bara få vara, lixom bara få skriva av sej lite! Behövs alltid.. Det finns så mycket mer man igentligen vill skriva, dela med sig av sina tankar, om allt som livet består av! Så dela gärna med er gott folk, de lönar sig alltid ;). Ska fortsätta vara social mot min kära mor nu. Och bara njuta av tiden tillsammans! Jag älskar dig mamma, Glöm aldrig det!



Ha de bästa så länge, för de ska jag :)
Puss å krams /C

${Jahaaaja}

Som ni kanske märker, har ja äntligen fått lite musik till min blogg..
En kompis var så snäll och hjälpte mig med de, TACK 'Saralith.blogg.se' :D
Så njuuut nu! det är då nåra av mina favoriter. så ni får helt enkelt stå ut med de ;)
Duffy B.la <3

${Jahaaaja}

Sitter hemma hos Vanja nu, vi kom precis från pizzerian :p Börjar kanske bli lite för mycket pizza nu på sistonde haha!
Men ja överlever. Ska hjälpa till lite här nu med deras packning. Vanja ska sitta på en stol me en piska och jag ska packa , hahaha. Ne, men ska börja med de nu. Så jag återkommer lite senare om hur allt gått då ;)

Ha en trevlig eftermiddag. Puss och krams /C

${Jahaaaja}

Kom inte iväg någonstans. Förbannad jag blir. Har sovit hur djupt som helst!
Varken hört väckarklockan lr mess jag fått. Men aah, finns ju inte direkt så mycket och göra åt saken nu inte.
Har precis fått i mig lite frukost, sitter och pratar med Linda M om ikväll på msn. Kommer säkert bli as kul ikväll :)

Är de någon som skulle kunna berätta hur man fixar sin blogg ? ;/
Typ, design & Hur man lägger in youtube videos på bloggen. Har gjort de förut, men nu kommer ja inte ihåg hur man gjorde! Så hoppas verkligen de finns någon som skulle kunna vara schysst och berätta :)

Ska fixa lite här hemma nu, ha de bästa så länge!
Puss heey /C

${Jahaaaja}

.... hihi ska sova nu :)
Ha de bra gott folk, skriver mer imorrn!


ska drömma om min vackraste son :)

${Jahaaaja}

Att jag alltid ska ha svårt för och gå och lägga mej?
Tittat på tv, pratat i telefon och röker. Det gör jag jämt och ständigt! Eller iaf innan jag ska försöka sova, men nee de funkar aldrig! Somnar nästan aldrig innan två även fast ja är väldigt trött. Jag är en sån människa också som måste gå och lägga mig sist av alla ;/ nå konstiga 'fasoner' som ja har för mej haha. Men så funkar de iaf! Då jag kan sova måste de verkligen svida i ögonen och huvudet ska dunka, sen så somnar jag i min bästa skönhetssömn :)
Är de någon som har nå bra tips om hur man ska kunna somna tidigare?!
För de spelar verkligen ingen roll vad jag gör, jag somnar bara INTE ;/.. Vill hinna skippe de där, med huvudvärk ont i ögonen osv.

Satt och kollade på mitt schema för nån timma sedan, blev påmind igen om att jag ska jobba på tisdag till 09-15 och onsdag 09-17, vilket jag tycker är väldigt kul :). Blir lika glad för varje gång dom ringer från dagiset och frågar om jag kan jobba. Äntligen känner jag att allt börjar hamna på plats i mitt liv igen. Jag har Aaron, jobb, och snart förhoppningsvis egen lägenhet. kan de bli så mycket bättre?. Ska på en visning imorgon kl 13 i bro. Som sagt en etta, som jag förmodligen komma tacka nej till. Men de är ju bättre och visa intresse och gå dit och kika iaf och sen ta beslutet, inte sant? :) Sen efter de ska jag gå hem till Vanja och köra kaffe rejs och hjälpa till me packningen lite. Dom flyttar imorgon! Så nu hedanefter kommer de nog ta lite tid för mig och hälsa på dom, ända ut till örsundsbro ;/.. Men bara dom är nöjda så blir jag glad :) Klart man kommer åka ut och hälsa på! Men men.. Senare sen lär jag nog åka hem en sväng, fixa iordning mig lite och sånt. Ska till bro sen igen på kvällen. Blivit inbjuden på en inflyttingsfest av en kompis :) så de blir säkert nice!

Nee, nu börjar de jäspas här. Och hjärnan börjar strejka, kan inte tänka så mycket mer nu, så jag rör mig till sängs nu. *Jääsp*! Skriver mer imorrn babes..


Kände för och lägga upp en gammal sommar bild på mej. 'känslan sitter kvar länge' inte sant ? ;)
Ha de bästa nu, Puss heey /C

${Jahaaaja}

Det ända jag hör nu är barnen som skrattar :)
så himla härligt och höra när dom leker och har kul. Ena stunden är julia jätte trött och andra så står hon framför en och ropar 'fifi fifi', hon bara älskar den filmen, och 'byggare bob' :P
Julia är snart 2 år, och Benjamin är snart 5. Brorsans barn ;)
Benji vill spela tv spel, men ja har tyvärr ingen aning om hur man startar igång de ;/ så , sorry benji!
Men han har fullt upp nu med lillesyrran som kutar runt.. Jag ska in och lägga Julia för natten snart. Är barnvakt då min bror och hans sambo är inne i stan! Men som sagt de e alltid lika trevligt och vara me barnen :)Bara lilla Aaron som saknas, men han är med sin pappa idag :)

Ja idah, vaknade ja runt halv 12 ;O hade ingen lust alls att gå upp. Men vanja ringde och väckte mej och frågade om det var lugnt om hon kunde komma förbi , självklaaart! Ja steg upp ur sängen, satte på kaffe sminka och klädde mej. Hann inte med så mkt innan vanja och nathalie dök upp :) men dom stog ut me tiden som dom fick vänta på mej, för vi skulle vidare till bro. Efter kaffet och allt, så åkte vi hem till Carina W, där Carina och Cina var, ännu mera kaffe blev de ;) som alltid, haha! Kollade på kort, hittade mej själv i ett kort när man gick typ i 2-3;an hahah.. så sööt man var! sedan efter vi vart hos carina ett tog åkte jag nathalie och cina till centrum för och handla lite mat. sen rörde vi oss hem till norén.
Hann sitta där en halvtimme ungefär innan brorsan hämta mej. åkte till pizzerian, hem och sen nu sitter ja här!
Ska röra mej från datan nu, skriver kanske mer senare :) ha de bra så länge, lr så bra de går iaf ;)

Heej då heey /C

${Jahaaaja}


i don't care if monday's blue
tuesday's grey and wednesday too
thursday i don't care about you
it's friday i'm in love

monday you can fall apart
tuesday wednesday break my heart
thursday doesn't even start
it's friday i'm in love

saturday wait
and sunday always comes too late
but friday never hesitate...

i don't care if monday's black
tuesday wednesday heart attack
thursday never looking back
it's friday i'm in love

monday you can hold your head
tuesday wednesday stay in bed
or thursday watch the walls instead
it's friday i'm in love

saturday wait
and sunday always comes too late
but friday never hesitate...

dressed up to the eyes
it's a wonderful surprise
to see your shoes and your spirits rise
throwing out your frown
and just smiling at the sound
and as sleek as a shriek
spinning round and round
always take a big bite
it's such a gorgeous sight
to see you in the middle of the night
you can never get enough
enough of this stuff
it's friday
i'm in love

${Jahaaaja}

...Ska försöka sova nu, och drömma om min lillprins.. <3 Godnatt!






Mamma älskar dig Aaron!

${Jahaaaja}

Nu rullar allt verkligen på som de ska :)kan nog inte bli så mkt bättre nu? Ringde upplands-brohus imorrse för och höra hur ja ska göra nu när ja fått 'förtur'.Som tur var så visste hon exakt vem jag var och hade ändå tänkt och ringa upp mej, dom hade fått in en ledig lägenhet, fast en 1;a på 21 km ;/ vilket ja inte vill ha!! alldeles för lite plats för mej och pojken. Så ja tackade nej till den. Det förstod hon ju iförsej oxå att jag och aaorn inte alls kan bo i en etta. Så hon skulle höra efter mer med min handläggare om hur vi ska göra. Dom hade mest 3;or ute nu, vilket ja INTE får söka för soc ;@.. Ska de vara så jäkla svårt och ge mej en större lägenhet nu när ja har barn. Dom på soc säger bara , ne men han är så liten så ni kan lika gärna ha en 1;a! Men hallå?? Han är snart 8 månader och kryper och går snart.. hur i h*lvete ska vi 2 få plats i en 1;a?? stör mej riktigt ordentligt på de där, hur tänker dom igentligen?! Plus att man vill ju gräna ha ett sovrum så man kan låta pojken sova i fred om man vill ta över vänner och kolla på tv osv... Men men nog om de! Tänker iaf kämpa tills ja får min 2;a lr 3;a :) helst 2;a, riktigt mysigt och räcker gott och väl för mej och lillen :)..

Var på lunch idah med Cina Carina Bitte & Berta :) Nathalie min brorsdotter går H&R så dom har nå lunchgrejs rätt så ofta i skolan, så ja tänkte varför inte gå och testa de goda.. Det var ändå Nathalie som hade valt maten idah. SUPER GOTT TJEJEN :D Köksmästaren var då Natha :P hon hade valt en riktigt goo meny. Blev dunder mätta , pallade nästan inte äns få ner efterrätten. Men de gick :)... Jag och Carina lämnade lite dricks kvar till, hon 29:- Och jag 30:- för hon var så gullig och gav mej en krona så ja fick lämna jämna pengar :P haha! Därefter begick vi oss till banken, ja skulle sätta in barnbidraget på mitt kontokort . Sen rörde vi oss till bror igen, Lämnade av Carina, fortsatte hem till Cina. Ja som trodde att vi skulle gå hem till Norén och ta de lugnt me en kaffe lr så. Jomeenvisst, så säger Carina och Bitte att vi ut och promenera ist ;O höööö?? så de var bara till mej och ladda upp mina trötta ben och gåå helt enkelt :P.. gick inte så värst långt runt bro typ.Sen väl tillbaka hos Norén efter ca 45 min, så satte vi oss äntligen ner och njööt av kaffet ;)..
Runt 16 tiden hämtade min kära bror upp mej i bro, åkte hem. Hann inte med än att komma in innanför dörren så ringer upplands-brohus igen, och erbjuder mej en annan lägenhet. 1;a på råbystigen fast på 41km, hmmm... de fick mej verkligen och tänka. de visade sej vara en gammal kompis som ska flytta där ifrån. Men ska dit och kolla imorrn. Men är väldigt osäker om ja ska ta den, för ja vill ju trotsallt ha en 2;a helst :). Men får se hur de slutar imorrn. skriver mer om de imorrn ist..!



Och sen nu kom ja precis från soffan, har kollat på tv ända sedan vi kom hem . Fastnar totalt framför TV4Fakta!
Så jäkla bra prgram på denna kanal. skulle kunna sitta en hel dag och bara glo på de! Favoriterna är då 'Riskförlossningar' & 'Plastikkirurgi' :P... Alltid lika spännande och lyckligt i slutet ;).
Nä nu ska ja nog röra mej här ifrån, ögonen hänger knappt med längre ;/.. Ne en cigg på dehär och sen sängen. Men återkommer mer imorrn about stuff in my life ;) ha de bra, för de ska jag!

Puss heey /C


${Jahaaaja}

Måste bara lägga upp en bild på min fantastiska söta son när han sover :), mammas lilla gullegris!

Detta är då pojken i mitt liv, som gör allt meningsfullt. Min kärlek till min son är obeskrivlig! Att få känna på en sån otrolig kärlek av sitt barn slår allt! Det absolut bästa jag har!

Aaron Mac Wrådhe <3


${Jahaaaja}

Blev som ja tänkte mej idah, bra dag helt enklet! 
Efter Ungdomsmottagningen åkte Jag Robin och Aaron till jakan för o kolla lite kläder åt lillen :)
Vi hittade en jätte söt höst jacka och 4 par sööta strumpor åt älsklingen :) de behövdes verkligen!


Kanske inte bästa bilden, men lägger ut en bild iaf för och visa dom små söta kläderna ;)
Jackan köpt på h&m, 249:-
strumporna köpta på KappAhl, 2 pack - 39:90:-

så vi köpte 4 par ist :) heel nööjd!



Jaa, och nu sitter ja då här i samma gamla soffa och tråkar mej.
Aaron sover, så han kan man ju inte busa med direkt ;/
Men ja är själv trött så ja tror jag hamnar i säng tidigare än vanligt.
Brukar inte sova förens efter 24..
Men kan vara skönt och vara lite utvilad någongång :)

Ne nu ska ja fortsätta me mina bilder som ja håller på och laddar upp.
ha de kanon så länge, skriver nog senare, OM ja är vaken då ;)

Puss Heey /C

${Jahaaaja}

Kom precis hem igen från tommy och vanja.
Nathalie och Aaron sitter i soffan och busar, medans ja snabbt skulle kolla när bussen går upp till k ängen.
13.42 bussen blir de, ska ändå inte vara på um förens 14.00! så har inte direkt bråttom.
ne nu ska ja ta och dricka upp mitt kaffe och gå ut o röka i de 'fina härliga sommar vädret' ;O haha!

ha de så bra, för de ska ja!
Puss Heey /C







återkommer senare btw '

${Jahaaaja}

Dagen startade väl bra, duscha käka fixa mej.
Sen körde brorsan mej till bro för och hämta Aaron :)
Mötte Nathalie efter de, drog till centrum fikade lite i sporthallen .
Sen mötte vi brorsan och hans fru, gick tillbaka till sporthallen för och kolla bandy matchen.
Vart oavgjort mellen bro & barkarby.. Men bro kämpade på iaf!
Efter matchen drog vi hem till Norén där vi drack kaffe och pratade. Nathalie och carina busade me Aaron :)

Och nu sitter ja här hemma hos Tommy och vanja.
Mike och ja glor på tv, medans tommy kutar runt och packar & har sej :P
Vanja har gått och lagt sej, hon mår inte så bra! Och Aaron sover i sin skönhetssömn :)
Men men.. Nu har ja äntligen laddat upp en massa bilder till datan från mobilen så ja äntligen kan lägga upp lite nytt :)
Ne om man kanske ska vara lite social här, men ha de så bra gott folk!

Bjuder på en bild, på mig och min skönhet :)



 

Mysigare än såhär finns inte <3


${Jahaaaja}

Det är alldeles för många som går bort nu ;/
Jag förstår verkligen inte, och de kommer ja nog aldrig att göra.
Man ska ju tyvärr inte tänka så, men vem bli näst??
Jag är verkligen skit skraj för döden nu...!
 
Vila i frid,
Alphonse, Sami, Erik, Robert, Robin, Linnéa, Tim, Glenn, & Jesper!
Ni togs ifrån oss alldeles för tidigt! Världen är allt bra orättvis.

Men, vi ses på andra sidan <3
Saknar er enormt!

${Jahaaaja}

För många frågetecken?
jag vet varken ut lr in..!

hur vore de om man kunde spola tillbaka tiden. ;/

${Jahaaaja}

kom precis hem till vanja och tommy efter en hel skön utekväll :)
tommy ligger här bredvid i soffan och sover redan, och vanja är på toan :P
jag ¨mår hyfsat bra, kanske inte nykter men va fan. Kvällen bjöd ju på en massa roligheter iaf :)
ne om man skulle skulle sova kanske, såg verkligen lockande ut ;)

ha de bra, skriver mer imorrn. ha de bra!
Puss heey /C

${Jahaaaja}


${Jahaaaja}


${Jahaaaja}

Faktiskt, så vet ja inte vad ja ska skriva?!
vet inte äns varför ja satte mej här, lr jo skulle kolla min mejl och upplands-brohus.
Om dom fått in nå nya lägenheter. Kan bara hålla tummarna nu på att ja ska få lägenhet snart..
Längtar så otroligt mycket, ska bli så skönt och få eget där bara jag och Aaron kan va!
Stänga dörren till den yttre världen och bara vara.!
Uppskattar verkligen att ja får bo här hos bror och hans familj.
Men ibland behöver man vara för sej själv. Ja, som och stänga dörren och ha sitt egna lilla privata!
Men den dagen kommer den med, hoppas bara snart!
Känns ibland som mina ben ger vika, men ja tänker inte ge upp. Jag måste fortsätta kämpa!
Jag ser en riktigt ljus framtid tillsammans med min son! Så de här är bara början..


Jag har lärt mej ett och annat nu. Tänker aldrig mer låta någon trampa på mej! (vilket ja skulle ha gjort för länge, länge sedan).
Eller att någon ska säga åt mej hur ja ska må. För hur man mår kan ingen bestämma!
Och om jag mår skit över någonting så kan ingen komma och säga till mej, 'äsch' du är inte den ända som mår sådär!
Ne men de vet ja väl, Men ja har väl mina problem o andra sina. Ja kan inte styra över deras. Men min egna kan ja
försöka lösa! Så ser ja i de hela, ja vill inte verka självisk men har fått nog av folk som inte förstår.


Jaja, nu ska ja röra mej ut o röka tänkte ja, & lugna ner neverna lite. Sen lägga mej och mysa me lillen..!
ha de bra.. /C

${Jahaaaja}

Dagen började med att jag och Aaron steg upp ur sängen, sega som vi var slappa vi lite framför tvn :)
Sen var de bara till o göra oss iordning, klädde Aaron, gavhan mat och sen begav vi oss till bro.
Där mötte vi upp Aarons pappa Robin, som skulle ha Aaron dom timmarna ja jobbade.
Äntligen har ja nåt och göra dom dagarna ja inte har sonen :). Måste ju sysselsätta mej med något.
Så nu har ja fått vikarie plats på rosenängens dagis i bro :) wheehu! fick skriva på papper och sånt, så nu har ja äntligen jobb :D
Det gick jätte bra, Fick presentera mej för barnen och fröknarna. Dom var jätte trevliga :)
Dels de att ja redan kände till 4 barn som ja ska ha hand om på min avdelning 'katthult'. :P
(Maja, Linn, Matilda & Thyra) :) små söta filurer de där!
Efter ja slutat gick ja hem te robin för och hämta lillpojken. Vi gick till cemtrum och robin följde med, tog oss en pizza.
Sen gick vi hem till robin igen, jag o aaron väntade på att bror Daniel skulle hämta upp oss i bro :)

Och nu är ja och Aaron äntligen hemma igen. Ska bara ta de lugnt, mysa me lillen kolla på tv..
ska se om de börjar nå bra på tv idah. någon som vet ? :)

ha de bra, skriver mer senare.. Hejjpa heey !
/C

${Jahaaaja}


${Jahaaaja}

Helgen bestod av roligheter iaf.

I Fredags

var jag och vero på GC med sofia och marie :)
riktigt kul faktiskt. sällskapet iaf haha.. Var nå dryga Schwitzer(nötter) där från schweitz allstå, haha. Som var rätt så jobbiga men jääkligt sociala ;P men men. nog om de! sen åkte vi hem efter stängningsdags.



I lördags,
blev de utgång igen, MP.
vi skulle igentligen till stan, men så blev de inte. Närmare hem också från jakan!
Daniel, jag, vero, Juliano och Jennize var ute. Firade Bror som fyllde 28 i fredags.
slutade men en perfekt kväll, äntligen var de inte ja som var så full iaf . haha!
Men en kväll att minnas iaf :)

Och så Söndagen,
 var total lugn. lr morgonen iaf. Sen var de bara upp snabbt som fan, städa och handla.
Daniel vero och ja drog till coop för och handla hem en massa god saker till 'kalaset' som började kl 14 ungefär.
Sen stormade de in folk.. Veros släkt och vår släkt :) alltid lika mysigt me fullsatt lägenhet, hehe! Fick äntligen träffa bror Roberth oxå :) (vilket är väldigt väldigt ovanligt) så äntligen fick men busa lite me honom igen, haha!
Hans flickvän jossan var självkart oxå med, riktigt go tjej de där :).
Runt 19 tiden var de tomt, vi gjorde iordning käk. Kollade på tv, sen var de bara och sova var göö trött!

Och så idah,
 har ja inte gjort så mkt kanske, vart i jakan och pratat med psykologen. Vilket gick bra!
kändes skönt och rensa luften lite. Vi ska börja köra 1 gång i veckan nu, så framåt går de iaf :)
ne nu ska ja ut i vardagsrummet och fortsätta leka me mina älsklingar , Aaron och Natha !
ha de bra så länge. skriver mer senare!

Puss hey /C


 


${Jahaaaja}

Jahopp, ännu en lördag då!
ikväll ska jag och nåra till ut och fira min bror som fyllde år igår :)
Lutar sej åt stan. Ingen av oss pallar ändå inte vara här i k ängen. så vi ska kanske röra oss till veros morbrors krog ;)
kommer säkert bli as kul.
Men just nu, är brorsan och Juliano i bro och hämtar upp lillebror Simon och hans flickvän som ska sitta barnvakt..

Ne så jag ska väl röra mej från denna dator nu och ta mej nåt och dricka, och behöver dock fixa mej. (sist ut)!
Alla andra är redan klara typ, så de e sega ja kvar!
Men återkommer mer imorrn om hur kvällen var :)

ha de gött. Puss heey!
/C


Här är då min bror Daniel och hans sambo Veronica :)
( Rödluvan <3 Ali-G) :P

${Jahaaaja}


"i minnet du lever
Du finns alltid kvar,
I minnet vi ser dig
precis som du var"

Du finns i våra hjärtan!

${Jahaaaja}

Det är synd så som du håller på!
Hur gammal är du igentligen?
du har fan en son som du 'borde' ta hand om!!
trodde inte att du kunde sjunka till denna nivå! Tragiskt tjejen!
Men du har krängt mej iaf för första och sista gången ska du veta!
Aldrig, ALDRIG att ja tänker ställa upp för dej!
d har ju för fan nått botten.. Sluta tänk på dej själv för fan!
Om allt är så himla jobbigt, borde ändå jonathan kunna vara din livsglädje, att de se posetivt och försöka bli frisk igen! Men du lever ju livet nu när du slipper tänka på allt ansvar! Märker du inte själv hur du beteér dej?!
de e synd & se, verkligen!


Tragiskt ' syster '!

${Jahaaaja}

Sitter hos Aarons farmor och fikar och pratar lite.
Aaron har bänkat sig på golvet, pratar och tjoar som bara den :D
Han är så gullig min lilla son. Han gör en alltid glad!
Verkligen de finaste som finns. Är en riktig stolt mamma åt min lilla pojk :)



så har vi vart i centrum och gått runt lite, och fikat i brohuset.
Riktigt skönt väder idah, solen ligger ju på , Äntligen lite sunshine i detta sverige :p
Ja men nu har ja inte så mkt mer o skriva, ja återkommer senare me mer fakta om dagen.
Ha de gött. Tack och heey!

Puss /C


${Jahaaaja}

Seg dag, kan man ju kalla denna!
Har inte hunnit med ett skit idah, käkat och druckit kaffe typ!
Ska börja röra mej till bussen snart, som går 25 över.
Ska hämta lillkillen :) äntligen.. Saknar min lilla buse så mycke!



Har ganska mycket och göra i veckan , träffa vänner osv :)
Ska till UM på torsdag kl 9.30 för och hämta mina p-piller , tack gode gyd fick jag en tid väldigt snabbt!
Ne måste röra mej, ha de bra! höres senare...


Puss /C

${Jahaaaja}

....Dejtar John Blund!

${Jahaaaja}


i just love u!

${Jahaaaja}

Mammas älskling!

Min son gör mitt liv värt och leva..
Jag älskar dej hjärtat!

${Jahaaaja}

vaknade ca 07.00.
Fast klev inte upp förns halv 8, då ja hoppade under duschen på en gång.
Har ringt UM som en idiot hela morgonen, och nu slutligen kom ja fram. Så nu har ja äntligen fått tid för p-piller på torsdag kl 9.30 :).. Slipper ja tänka på de nå mer.. Måste ringa Jakan psyk mottagning och avboka min tid kl 11. Snurrig som jag är har ja bokat2 tider på samma dag nästan samma tid ;/. UM/Kuratorn idah kl 10, & jakan/Psyk kl 11 . Så de blir lite väl tajt. Men men...

Ska fixa iordning mej nu snart, kl går ju så himla sabbt idag känns de som!
Ska kanske träffa Nathalie(loppan) idah :) på en fika i stan. var över ett år sedan vi träffades så de e på tiden nu, hehe!
Sist hon såg mej var ja gravid i 7 veckan haha. och de är ju ett jäkla tag sedan. Men hoppas verkligen vi kan ses snart. har så mkt och prata om känns de :).

Orkar igentligen inte gå ut i detta väder men, vad har ja för val? bara och röra på arslet!
ja om man skulle fixa sej nu, så ja inte gör de i sista sekund (som alltid)!
ha en bra dag, för de tänker iaf jag ha ;)

Puss /C

${Jahaaaja}

Vem har bett om att få regn nu då, helt plötsligt. Riktigt jäkla skitväder!
Blir så trött på de plaskiga sverige ibland.. Antingen kan de vara sol lr snö bara helt enkelt!
Jaja, men ska inte haka upp mej på de nu..!


Sitter här i samma gamla stol nu och tråkar (som vanligt).
Vet inte riktigt vad ja ska hitta på, blir så nedrans rastlös utan pojken.
Hämtar han på tisdag igen. men de e ju lixom 2 dagar kvar ;/.. Måste sysselsätta mej med något!


Helgen har vart helt ok. Fredags var de bara lugnt, en massa mys me grabben :)
Lördags var de kalasdags igen, riktigt trevligt. När vi kom hem igen hände de inte så mkt. Messade runt och hörde me folket vad som skedde. Men alla tråka typ! Så jag drog till jakan mötte upp Jessica och Rikard. Vi drog till PG en sväng, där var de iförsej ett jääkla DRAAG! Stannade där till stängning då alla drog vidare till MP. Men var inte så sugen på och gå dit, så vi drog till station. Jessica och rikard höll mej sällskap tills 01.31 tåget skulle komma mot bålsta. Sen ringde Dennis :) (vilket är ovanligt) . Vi bestämde att vi skulle träffas en snabbis, och de var typ 1 år sedan nästan sist vi sågs och snackade. mötte honom på tåget, satt tydligen på samma tåg hem. Så han letade upp mej på tåget, och sen klev vi av i k ängen. snacka lite och rökte. Blev inte långvarigt eftersom ja skulle me sista bussen hem. så vi bestämde oss för att höras av i veckan ist och hitta på något :).. Men men, nog om de nu!

Och idah har de bara vart allmänt slappt, vaknade, käka gjorde iordning mej sen var de bara vidare till solna.
Veros gudmor, och kusin Jenisse fyllde år. så vi var på (boliviansk) kalas. Snacka om att bolivianer/spanjorer lr hur man säger är helt annorlunda jämfört me oss svenskar. Det var så trevligt där, och vilket välkomnade man fick :) inte van me de sällskapet. Käkade riktigt god mat, pratade åt ännu mer fast tårta också :P. Äh de var kanon där borta :) Måste hänga me dit flera gånger :D. Sånna underbara människor! Alltid glada och väldigt lättsamma och ha och göra med. Men de var kul!

Nu ska ja nog röra mej mot sängen, Mensvärken har verkligen tagit över! Proppat alvedon som en jubelidiot.
Ne orkar inte skriva mer nu, blev ju nästan en hel bok. Men ha de så länge. Vi hörs .

Heeey /C

${Jahaaaja}

Kom upp ur sängen runt 10 imorse, ville passa på och mysa me lillen innan han ska hem till sin pappa.
Kommer iförsej bli så rastlös när Aaron inte är här ;/ Vill ju igentligen vara med honom hela tiden! Men situationen är ju som den är.. Men men....

Vi ska snart röra oss till bro, på kalas igen. Sen vette fasiken vad som sker. Ska kanke till jakan men inte säkert.
Träffa en killpolare som ja inte träffat på snart 1 år ;/.. Det blir nog trevligt. Har ju säkert massor och prata om :)
Ne nu ska ja ut och ta mej en ryyk och sen mysa lite me Aaron innan Robin kommer ..

skriver mer senare, ha de !
/C

${Jahaaaja}

Nä, alltså nu har ja väldigt tråkigt!
Kunde inte sova, så nu sitter ja här igen... Och vet inte vad ja ska skriva heller ;O nu är de riktigt illa!
Fast lite röksugen börjar ja bli. så ja rör mej ut i de kalla höst vädret och ryyker lite :) Chao chao!

Livet är för kort, så varför inte bjuda på sej själv ;)

/C


${Jahaaaja}

Borde gå och sova, Men ja kan inte! ;/

Ska väl iaf lägga mej ner bredvid min lilla älskling som e sjuk ;(
Stackarn kan ju inte säga nåt om vart han har ont lr så. Nackdelen kanske när dom är så små, bebisar!
Men nu den 4;e blir min lillpojk 7 månader :) tiden bara springer iväg...

Ne nu rör ja mej, hörs säkert imorrn!
Tack & Heey.
/C


RSS 2.0