${Jahaaaja}

Sitter hemma hos ante o sanna. har varit här sedan imorse. vart ute o åkt pulka o med barnen, johanna & Theo var oxå med :) trevligt. Thyra o aaron har lekt hela dagen. skönt, han kommer nog somna gott ikväll :)
vi har precis ätit Wok, ante lagade maten.. blev jätt gott iaf, lite starkt för mig haha men de gik ner iaf :P
snart är de kaffe dags. sen om ett tag ska ja o aaron nog röra oss hemåt, måste handla lite först.

skriver mer när jag har tillgång till data :)
ha de så bra! Puss heey

${Jahaaaja}

jaa, jobb hela veckan slitit för mödan, För min sons skull :D
nästa vecka blir de mer jobb. ja känner mej så stolt över mej själv eftersom ja inte jobbat tidigare :$ thihiih,
men de rullar på nu.. sicket liv :D de blir inte bättre nu. Plus att jag insett vissa delar av mitt liv som satt sitt pussel.
Men ja ska leva vidare tillsammans med min son. Kärleken är inte välkommen just nu iaf. För ja ska lägga ner hela min själ på att min son har de bra (vilket han har) fast på ett sätt att han bara ska vara min stora kärlek! mitt hjärta brinner för min son Aaron. jag har aldrig sett något vackrare på denna jord så nu min son ska vi leva loppan för alltid :) Mamma älskar dig så enormt otroligt! du är finastt, vackrast, underbarast och snällast avf dom alla <3 jag tackar dig för varje gång du ler mot mig! de gör mig så varm inombords! Tack min finaste själ..!

Ska snart röra mitt arsle ner mot hb, blir nog en massa festande ikväll massor av polare som hört av sig . som vill dra ut en så nu jääklar haha :P. ska låta dom här dagarna gåå så snabbt tills ja ska hämta min son på söndag. saknar han så otroligt mycket redan fast ja lämnade honom tills sin pappa igår. Det är massa om & men ja funderar på. men har insett att mina tankar och förhoppningar inte ger något. så jag släpper dig fri Robin! Önskar dig allt gott i livet och hoppas verkligen du finner en tjej  som är lika underbar som mig ;) *Robin är då far till mitt barn om ni undrar* hehe!

ha de gott för de ska ja, lev livet!
lev varje dag som om de vore den sista..

Aaron min älskling, du har blivit så stor snart dagis om ca 2 veckor. :D
Älskar dig min son.. du är de finaste som existerar!

puss å krams ha de bästa folks..


${Jahaaaja}

Ja lite seg är man efter dagens jobb :) men jäkligt kul har de vart.
nu ska ja försöka ta mej något o äta, är lite smått hungrig. skriver mer sen. orkar inte just nu :)

Thing thing Puss heej!

${Jahaaaja}

Nomy - You better die young

Fastnat totalt för denna låt, så kunde inte låta bli och lägga in den oxå ;)
Lyssna & njuuut för de tänker jag göra <3

Pusss

${Jahaaaja}

Mark 'Oh - When the children cry


+++++ helt klart! <3

${Jahaaaja}

Blev väckt för ett tag sedan av att dom ringde från dagis, ska gå o jobba kl 09-16.30. Vilket ändå känns skit bra!
har ju sagt att dom får ringa så mkt som möjligt innan mars, så de gör dom :) .. I love to work!
och träffa små knattarna på dagis är ju helt underbara de med :). har precis ätit frukost, borstat tänder osv.
nu väntar ja bara på att tiden ska gå så jag kan börja knata. Ha de ju tänkt att bara vara me lillen och Robin idah, men nä blev som sagt ändrade planer, vilket man får ta ibland. och 'jobba' är ju iförsej ganska så viktigt :P

ne men ska busa me min lillkille nu. Hörs sen :) Puss

${Jahaaaja}

Solid harmony - i'll be there for you

ni kanske tycker att ja är töntig nu när ja lägger upp denna låt, men kan bara inte låta bli :)
lyssnade jätte mycke på den här låten när ja var yngre, så ville återuppliva några gamla minnen :) ^^

${Jahaaaja}

Har verkligen inte orkat skriva blogg.. varken huvudet lr humöret har funkat ;/
men nu är ja åter på topp igen , lite sjuk fortf men äääh inget och klaga över ;)
helgen var helt ok, lr meeer än ok :D. vart lite rund om fötterna sådär både fredag och lördag, men de får man bjuda på nångång ibland, haha! fredag kvällen delade jag med min gode vän claire, groggade lite hemma hos mej, sen bar de av vidare till hb, men de söööög var 2 pers där! mötte upp Sandra oxå :). vi rörde oss ner till royal för och ge de en chans, men nee vi kollade in typ sen gick vi vidare till den kära baren "bb" ;) 'as usual' thihihi... men men, var ju kanske inte den bästa stämningen där när vi kom ca 10 pers. men klockan var ju bara 12, och folket börjar alltid rulla in efter 01 tiden. JA och vilket de gjorde :) fullt ös blev de må ja säga. både gammalt och nytt folk, var några nya ansikten ute :) alltid trevligt de med.
va som sagt redan lagom rund om fötterna när vi drog in på bb, men de fortsatte me några shotts och ooze :P massa dans och glada miner , så en lyckad kväll till 10 iaf ;). Lördagen bestod av städning, pratande i telefon med jimmy z hela dan, uppmuntra claire som inte mådde så spec bra :p haha stackare måste ja säga, de blev nog fööör mycke för henne i fredags.. men iaf... efter att claire drog hem gick ja över till syrran, där de börjades med vin och mat. vi hade riktigt mysigt :) packade ner en massa kläder drog hem till mig och fixade oss, efter nåra om och men så gav vi fan i klädseln vi drog på oss de som kändes mest bekvämast ;) vilket alltid funkar! visst ??
kom iaf iväg till tibble hem till födelsedags barnet Sandra E , blev välkomnande med en drink i handen vid dörren sen en massa shottar och åter ännu mer drinkar. var redan folk där, "only girls" ;P . skit trevligt iaf! efter en massa trevligheter hemma hos sandra, drog vi alla vidare till sportbaren i k ängen. var ett jäävla drag där, lr senare vart de de ;P hade inte jätte kul men de funkade :).. Men jag och syrran bestämde oss för och åka till bro med 02.09 tåget. åkte hem till robin när vi kom till bro, syrran gick hem. satt uppe ett bra tag och snackade, sen decka ja typ. var helt slut efter den långa helgen :)

och idah, har de bara varit lugnt.. vart ute och gått med sonen och robin.. bara haft de väldigt avslappnande :)
så imorgon börjar veckan igen då, de börjar närma sig den stora dagen snart, Aarons "inskolning" :)
3 mars.. längtar så otroligt .. lilleman HAR blivit såå stor ;D.. här kommer en favorit bild på min lilla solstråle..

ha de bästa folks.. o ni föresten tråkmånsar :P komentera gärna lite haha :D alltid skoj med andras ord osv så dela med er ;).. ska forsätta prata med min käre vän oskar nu på msn. såå chaooolouuis! Pusss å kraaams


${Jahaaaja}

Jag och lilleman gick över till Claire, vi har nämligen blivit bjudna på middag av kvinnan ;D så snällt!
de blir chilamedarne, ja ni kanske förstår maträtten. men är usel på stavningen på den riktiga disären haha.
så de får gå! Aaron leker runt här, jag bloggar lite och lyssnar på musik medans Claire gör maten ;p låter henne sköta dedär för då vet ja att de blir gott ;). börjar känna doften av de starka kryddorna hon har i ;O hahah. hon ska väl göra nå riktigt maffigt nu eftersom jag är förkyld, så då kryddor hon regält må ni tro. ne nu ska ja hjälpa till i köket, hörde kvinnan ropa :P ha de gött så länge.. Skriver kanske senare.!

Puss /C & A

${Jahaaaja}

Lynyrd Skynyrd - Free Bird


Min käre bror Christian fick bestämma dagens låt, och de blev en av hans favoriter :)

${Jahaaaja}

morgon morgon kära "dagbok" ;).
har haft en väldigt sömnlös natt. vaknat till och från fick gå upp och snyta mig 60 ggr kanske ;/
hämta lilleman till sängen runt halv 5 imorse, han stog och gnällde i sitt rum så han fick komma till mamma och mysa :D alltid lika underbart! somnade om, vaknade igen vid halv 8. klev upp lekte lite, hade inte mkt och göra direkt. lyckades somna igen med lillen. Runt 9 ringde bror Christian, han hade lämnat Flisan på dagis så han tänkte komma över och hälsa på :) trevligt trevligt! så nu sitter vi här i vardagsrummet och babblar lite, ska nog göra mej lite te snart. Känns äntligen som om man börjar bli lite frisk iaf ÄNTLIGEN :) kan behövas tills lördag då är de dags för Cocktail partyt :P. sen snart bär de av upp till centrum, ska möta upp syrran som är i sporthallen o solar. ska bli skönt me en liten promenad. Sen senare har ja ingen aning om ännu vad som sker. förhoppningsvis en lugn eftermiddag med god mat :)..

skriver mer sen, ha de ! Puss /C


${Jahaaaja}

helgen var helt ok :)
lugnt i fredags. och festande i lördags. men blev faktiskt lugnare än ja trodde. var hemma hos ante o sanna. var en massa folk där. var riktigt trevligt. efter ett par drinkar och ölande så begav vi oss till sporthallen, slutade med att jag robin ante och sanna gick från kön och drog till tåget ist. vi drog hem till dom igen :P vilket var ett super bra val.. hade även huvudvärk så man var väl inte direkt sugen på krogen kanske. men iaf. efter lite snack och tv tittande hemma hos ante o sanna drog jag o robin hem till mej, hämtade Aaron oxå som var hemma hos sin farbror.. klockan var runt 02.. men kändes as skönt dagen efter låg och slappa ett tag med pojkarna innan vi klev upp :). hände inte mkt igår, städade, claire och nina kom  över på fika. efter de gick ja och aaron till centrum o mötte upp robin, blev lite handlande. ingen av oss hade ätit middag så de blev snabbis mat, gick in på ica och handlade varm kyckling med potatissallad :P sitter verkligen inte fel! jag stannade till ett tag i sporthallen tillsammans med Carina carina micke bror m.f. Robin och Aaron gick hem och åt. vi kollade matchen som Ante och Robin spelade, de blev oavgjort 6-6.. Men men.. efter de gick jag hem med Carina och lilla Wilma :) lr vi gick sällskap ner mot finnsta iaf. väl hemma hos robin, var göö hungrig. slängde i mig kycklingen :P sen startade vi igång en film, blev "Benjamin Button".. Den var ruggigt bra , helt klart 10/10! länge sedan jag såg en sån bra film, både jag och robin var helt inne i filmen. älskar filmer med historiehandlingar <3. Brad Pitt var grymt bra, lika så Cate Blanchett..  så kolla på den ;)
 









Och idah, har jag jobbat :) 13-16..
ska jobba imorrn igen, kul när de rullar på :)
som sagt får ju passa på att jobba tills den 3e eftersom då är de dags för Aarons inskolning , äntligen :D
ne nu har ja precis slagit in tant Carinas present, Tomas är här o hälsar på oxå :) Och nu kom Robin T över oxå så vi ska väl röra oss över snart till wallinder :P.. ha de bästa.. Skriver mer sen!
Pusspuss


${Jahaaaja}

haha har inget och skriva ;/
sitter här vid datan och kollar runt. men inget verkar vara så speciellt roligt! inge intressant på facebook lr bloggar. läser inte så många bloggar kanske, men dom ja läser just nu hade inget intressant och komma med. haha inte för och vara taskig men de var ju så ;/ :P thihih...
vet att min blogg inte heller är nå intressant men skönt och bara få skriva av sig lite :) inte sant?

ska nog sätta in en video från youtube igen, de ända som gäller just nu ;)
klipp ur filmen "Ghost", Unchanged melody.. Bara älskar den <3
 

${Jahaaaja}



Beastie Boys - Intergalatic

${Jahaaaja}

Har precis ätit frukost, sitter hemma hos Robin med aaron robin och björne.
ska snart färga björnes hår. får bara hoppas på att de blir bra..

tror att ja håller på och bli förkyld ;S IGEN!
de tar 2 veckor och få vara frisk sen blir man sjuk igen ..!
men idah blir de nog lugnt, ska bara vara med pojkarna och mysa och glo på film :)
sen imorgon blir de fest. ska på Ante T´s födelsedags fest. blir nog ett jäkla drag :P

skriver mer sen. ha de. Puss hey


${Jahaaaja}

hemma igen då, efter vår handlings tur :)
jag är ju då en riktigt slösare på pengar när jag just fått in pengarna haha. men köpte som sagt bara grejs som behövdes.. ska även handla imorrn, men då blir de willys :P

ne nu ska vi göra oss lite snabbmat , PAN PIZZA ;P njaaami ^^
orkar inte ställa mej och laga mat nu, så tar de imorrn haha..
sen blir de bara en massa mys me lillpojken, och lyssna på lite musik så ja skriver nog mer imorrn :)
ha de toppen så länge.Pusss !


${Jahaaaja}

Nu känns de ju förjävla bra måste ja säga.
dom ringde från dagis igår och behövde vikarie och idah, så nu har ja jobbat både igår och idag. ska jobba igen på tisdag. får passa på nu innan Aaron börjar där. för då får ja lov och sluta. så hade tänkt mej och säka till nå annat dagis som kanske behöver vikarier :) hoppas hoppas.. de känns som om allt rullar på nu. fick äntligen in pengar idah, så betalade av mina skulder direkt. så nu är de äntligen gjort, så kronokalle släng er i väggen ;D hahaha! UNDERBART!
så nu är oron äntligen borta härligt.. jag har inge mer och skriva faktiskt, vill bara ner till centrum nu och handla. blojjör och annat :) så jag och lillen ska knata oss nerått nu :) kan ju höras sen.. skriver mer ikväll :)

ha de bästa folks.. här kommer en låt oxå, en av favoriterna för mej och aaron :)

Puss Cazza & Aaron

${Jahaaaja}

Sitter här och tänker, tänker på allt jag hunnit gå igenom i mitt liv så här långt.
eller rättaresagt vad jag och min familj gått igenom tillsammans. Kommer ihåg från att jag var runt 3 år, när nästan alla i familjen bodde ihop. jag syrran mamma och bröderna. alla förutom min äldsta bror. han hade redan skaffat sin egna lilla familj, bodde ihop med sin nuvarande fru och barn. mamma jag och mina syskon bodde i ett hus här i bro. de var alltid fullt hus. bröderna lekte alltid med mej och syrran, och om dom inte gjorde så drygade vi oss mot dom o deras kompisar. klart att småsyskon alltid vill vara med hehe. som dom gångerna mamma inte var hemma när hon jobbade natt, var vi alltid uppe sent med bröderna och kollade på tex skräckfilmer. var alltid lika rädd och gå och lägga mej efter filmen, men fick alltid sova med någon av bröderna så jag jag slapp mardrömmar :). de e minnen som aldrig kommer suddas ut. har verkligen alltid sett upp till mina äldre syskon. har redan som liten försökt vara som dom, cool, snygg, smart och populära :) men ja kommer aldrig kunna mätas upp av mina 6 syskon som betyder så otroligt mycket för mig. dom har verkligen alltid funnits där när man behövt dom som mest. vi alla har fått se så mycket, alkohol, knark, misshandel m.m. och vi har aldrig tvekat att någonsin sluta älska för de. vi har aldrig klandrat någon annan för de vi gått igenom. och mamma jag vet att du själv haft en väldigt tuff uppväxt. och saker och ting kommer man ju aldrig kunna släppa. men vi har hjälpts åt att komma så långt i livet. man måste ju lära sig att förlåta. och de har ja lärt mig. de är ju inte förens nu i denna ålder man insett igentligen vad man gått igenom. jag vill inte direkt gå in på nå exakt. men alla bråk, tjafs och tårar vi delat. så kommer jag aldrig sluta älska er. de vi har gått igenom har gjort oss ännu starkare. så glad ändå att vi fortf håller ihop. även fast du roberth bor en bit bort hehe. jag blir glad bara av att se er de gör min tid värt att fortsätta. mamma även fast vi tappat kontakt och aldrig direkt kunnat förstå varandra så är du ändå högst upp i mitt liv. har velat ändra på saker och ting i livet, men man får lära sig att acceptera hur livet ser ut. mitt starkaste band till syskonen är min storesyster som alltid hållt om hand i mig. vi har alltid stöttat varandra, vi har verkligen gått igenom allt man kan gå igenom. blod svett och tårar. men vi har aldrig gett upp! jag vet, jag vet verkligen att du alltid kommer finnas vid min sida. jag behöver aldrig tveka med dig därför älskar jag dej så enormt stort. du är min andra halva mitt allt som jag aldrig skulle kunna leva utan. de är du och jag hand i hand tills döden..och min pappa är de aboslut finaste som finns, går inte beskriva hur tacksam jag är pappa efter allt du gjort mot mig. du är underbar. världens bästa pappa helt enkelt. Tack för allt du gjort för mig och sarah. du är bäst <3.  pappa är så otroligt stolt över vårt syskonband, han vet att hans 2 döttrar alltid kommer hålla ihop. när du fick din diagnos (borderline) så hade ja väldigt svårt och acceptera de, jag förstod inte riktigt hur allvarligt de var. jag kunde inte se mina egen syster skära sig och äns vilja ta livet av sig. jag ville ju inte leva utan dej! därför ja blev så besviken, trodde verkligen att du skulle lämna mig. när vi sagt i alla år att vi alltid kommer vara tillsammans att inget kan någonsin sära på oss och så gjorde du sådär. men du syster jag vet att de e bra nu. du ville inte äns själv göra sådär men de blev så just då. så lova mej gör aldrig om de!! jag behöver ju dig. vill inte äns tänka tanken ett liv utan dig. du är vackrast du är min favorit! och sen när jag tänker på hur man borde ta livet på allvar, man vet aldrig när man mister en nära. jag var så rädd så otroligt rädd när vi fick veta att min bror fick cancer. de e människans värsta mardröm och få den diagnosen. man tänker, hur fan ska ja takla dehär? vad händer nu? kommer han överleva lr kommer han dö. Christian fick diagnosen angiosarcom (en väldigt elakartad tumör) våren/sommarn 07 de tog knäcken på familjen. vi fick även reda på att christian var 4e människan i hela världs historien som hade den slags cancer. läkarna på akademiska i uppsala sa att vi kunde räkna mej att christian högst skulle få leva 3 månader till.. han genomgick en stor operation, men allt försvann inte! cancern växte och nu sökte christian vård på ks i solna. där såg dom att cancern fortf var kvar. han genomgick en stor operation igen den tog 13 timmar. alla var på spänn, den tiden var verkligen skit jobbig för alla oss i familjen. hur väl man visade de lr inte. jag kunde inte själv direkt förstå, tänkte bara hela tiden. nee min bror har inte cancer ;/  de gjorde en så jävla ledsen och veta att äns kött och blod kanske kommer dö. de var så himla svårt och förstå hur pass allvarligt de igentligen var! christian gick ungefär igenom 4-5 stora operationer under 08 året. och under den tiden fått cellgifter och strålbehandling. jag är så fruktansvärt glad att han lever idag att allt har gått så fantastiskt bra! vi vore ju inte dom 7 utan dej bror.. du är starkare än någon annan på denna jord. du klarar allt. du har gått igenom de värsta man kunnat tänka sig. ett levande bevis på att man klarar sig bara om man är envis. och du ville leva och gav dej fan på att du skulle överleva mot den elaka tömören. älskar dig så mycket christian!  jag har lärt mej att desto mer man går igenom i sitt liv desto starkare blir man.. och min barndom vette fan om jag hade klarat utan min syskon. jag vet att jag inte är själv med att ha en svår/taskig bardom, de finns så många många i världen som går igenom så mkt på så kort tid. man ska inte behöva se och höra de som inte är behövligt som barn. jag brukar tänka för mej själv ibland, varför fick ja gå igenom de där osv. varför all skit.. de finns så många frågetecken! men man ska inte haka upp sig på tiden som var förr, för då kan man ju aldrig gå vidare. och nu när jag själv har min son som gör min dag värt och leva så kämpar jag för allt. allt för att min son ska ha de bra och trivas :) Aaron är mitt bevis på hur man kan se ljus i livet hur man måste se framått och bara leva livet.
Men ändå är de lite läskigt och veta att någongång i framtiden kommer man behöva säga farvär. Men jag tror att man möts igen fast bara på en annan plats. där man alltid kommer få vara tillsammans. under min tid här i livet hittills har ja hunnit mista 4 vänner. och dom får ja träffa i nästa liv igen :). de vet jag! dom kommer ha himmelsportarna öppna när man kommer upp dit. nu blev detta inlägg längre än jag trodde. men skönt och få skriva av sig lite. kändes att ed behövdes. fast ja har mer och skriva men de kommer sen :) så håll i er hehe..

här kommer en låt som ja verkligen älskar. så lyssna och njut. tack för mig.. vi hörs :)
ta hand om er alla där ute.. puss å kram

${Jahaaaja}

Lägger in min absoluta favorit oxå.

${Jahaaaja}

 

Därför att den här låten är så fantastiskt fiin . så sjung med vettja :)

${Jahaaaja}

Har precis duschat, och plockat lite här hemma. Aaron och robin har åkt iväg iväg till kungsängen.
har oxå fixat mig en inloggning på gratissms.se kände att de behövdes, tex nu när jag inte har nå pengar alls på mobilen. t.o.m min comviq kompis har gått ut ;O så de var ju bra att denna sidan fanns då ;). man kan skicka 2 gratis sms om dagen från den sidan. så skaffa de om ni inte har tillgång med sms från telen :)..

Vad ska man hitta på idag då?
Ut måste man iaf, klev inte utanför dörren igår ;/ så jag känner att de behövs med friskluft idag.
men innan de ska ja kolla klart på oprah, helt tagen av dagens handling. En kille som dödat sin mamma och bror, sköt sin pappa oxå men han överlevde. Sonen sitter i fängelse och väntas nu på avrättning. Ursch tycker verkligen att sånt där är hemskt ;/ så synd att de ska behöva hända sådana saker.. Pappan har även förlåtit sin son, de e verkligen starkt.. Är helt inne i programmet. kollar ofta på oprah för de handlar ofta om intressanta saker. Jahopp och nu var de slut då, hann inte äns skriva klart mitt inlägg innan de sluta. fastnade verkligen för tvn. ne men nu ska ja gå och sminka mej lite och torka håret. men ja skriver mer senare. ska iförsej vänta in Claire oxå, hon flyttar till sin egen lägenhet idah :) naajs..
så ska ner dit och kika senare :) så ja återkommer sen folks.. Puss ha de bra!

sätter in en dagens låt oxå ;)


${Jahaaaja}

Alan Jackson - i'll go on loving you



låten får mej att tänka på gamla tider, då allt kändes så lätt.
Jag älskar den här låten.

${Jahaaaja}

Nu har jag och Robin snart möblerat klart i min lägenhet :) äntligen..
Robin kommer med en massa ideér så de blir kanonbra. det blev faktiskt mkt mkt bättre nu än de var innan. nu känner jag verkligen att ja trivs. alla gardiner är utbytta, har fått mer möbler så de e najs :). nu är de bara målningen kvar. och Aaron kutar runt på golvet och leker, och ska självklart vara där Robin är, Aaron vill nog hjälpa till och bära alla saker haha. gullungen min! efter vi är klara blir de nog pulkadags. ringa syrrran mike och jonte och fråga om dom ska med ut i snön :). Vi alla var ute igår ikväll och åkte pulka, lr de var ju meningen att småttingarna skulle åka pulka med slutade med att Aaron somnade i vagnen och jonte vägrade sätta sig på pulkan. så jag, syrran mike och robin åkte pulka ist :P vi blev som 5 år på nytt haha, åkte på rumpan på isen och hade jäkligt roligt. Efter de, gick vi till vivo handlade lite smått och gott. mike syrran och jonte begav sig hemmåt. jag robin och aaron gick hem till robins föräldrar. kollade på film snackade och skrattade :p. var nog en viss person som  var ganska så övertrött (jag) haha! pratade om allt, och om saker som var väldigt ointressant ^^. men men jag är som jag är ;). vi kom hem runt 1. slocknade på en gång. steg upp 11 imorse. lite sent, man var då jävligt skönt och sova ut :).

juste glömt och skriva att nu har vi äntligen fått dagis plats åt aaron, 3 mars ska vi på inskolning med honom :) blev de nya dagiset här i bro. där jag jobbar för tillfället så jag blir nog inte kvar där nu, men huvudsaken lillen har dagis plats :D ska bli himla kul och se aaron bland en massa andra barn och han kommer säkert trivas massor :). så 3 mars gäller de. dagen innan hans 1 års dag :).

Ne nu ska ja göra mej lite kaffe och fortsätta hjälpa robin med fixandet. och sen ska vi röra oss ut . ha de bästa så länge folks. Puss heey skriver mer sen :)

RSS 2.0