${Jahaaaja}

Detta året har bjudit på massor roliga samt tråkiga things...
Men man ska ju se posetivt i de hela! Så jag är faktiskt heel nöjd med detta år!


Får bara hoppas på att nästa år har massor att bjuda på :)

Ikväll, blir de dricka med C R & M. vi ska vara hemma hos R så de blir säkert najs :P
Antar att de blir en hel del drickande haha ^^ sitter ju inte fel på nyår kanske. Men ska fortsätta fixa mig nu, och lilleman.
Ska lämna Aaron hos sin farmor & farfar mellan 4-5 han ska fira med dom :). Sen efter vi lämnat lillen så drar vi vidare hem till R där de blir massa gott gott, ska ätas en massa TACOS ;D wheeeo! var ett jäkla tag sedan jag åt de så de var på tiden nu.. neeee folks, vi hörs nästa år :) ska röra mej från datan nu!! Och C ska ha sin data nu för hon ska röra sej hem och fixa sig...


GOTT NYTT ÅR !

CHAO CHAO / C


${Jahaaaja}

Jaha, då var julafton över då, nu väntas bara nyår in :)
julafton var helt ok. Vart en jäkligt lugn julafton satt hemma hos mig med min mamma , nåra av bröderna kom förbi. Riktigt riktigt trevligt iaf. Vart en massa julklapps öppnande för barnen :) Aaron fick massor med saker och kläder. verkligen behövligt! Vart en lyckad julafton till slut iaf, framåt kvällen :). vart lite småknas på dagen men de var skit samma!

Och så dagarna som vart nu har ju gått himla snabbt. Men har handlat en massa på julrean iaf. Äntligen var de min tur och komma iväg på rean. Har alltid vart så otroligt pank vid denna årstid haha. Men de löste sej iår :) Tackar f*n gudarna för de heheh.. ^^ har hittat en massa fina kläder och prynt som ja handlat :D. Tex. dammsugare, brödrost, lakan & en massa andra things :)

Och så nyår då??? Någon som vet vad som sker...
Inte många som ja känner iaf som vet vad dom ska göra. så de verkar som om de blir ganska så lugnt.. Men de e ju najs de med, behövs ju inte alltid drickas sååå mycket.. Men kan erkänna att ja var på systemet idah en sväng ;$ thithi kände att ja faktiskt förkänade de hahah. Ne nu ska ja inte vara sån, men ja handlade nåra smirnoff, vitt vin, och dooleys som ja och C ska dela på :P gott goott ^^..
nog om de, Sitter hemma hos Aarons farmor och farfar just nu, vet att ja varit himla dålig på att blogga, men har fortf inte skaffat internet hemma :( så ja passar på som sagt när jag har tillgång till data..

Men ni, era söta små bär, ha en riktigt sköön fortsättning, och ett gott nytt år om vi inte hörs innan dess ;)
Pusss å kraaaams på er !


Här kommer 2 tänkvärda ordspråk som ja ville skriva in;

*Lär dig livets största gåta, älska glömma & förlåta*
*Älska mig mest, när jag förkänar de minst*



${Jahaaaja}

Steg upp ur sängen runt halv 8 imorse, började direkt me städande, julmaten och tvättning :P Passade på med allt möjligt, fixade potatis prinskorvarna och äggen typ. Väntade in mor min som skulle komma över och hjälpa till. Fick finbesök en sväng oxå runt 13 tiden. Min storebror Micke kom över me lite julklappar oxå, för han och hans lilla familj ska över till frugans släkt. Men hoppas vi kan ses lite senare iaf :) vore trevligt.. Och nu sitter ja och glor på kalle anka med min kära mor. de e ju självklart en traddis ;D inte sant?? Och janssons är klar nu oxå, smaskens. Efter kalle anka tittandet så blir de och köra igång köttbullarna och allat annat smått som ska göras iordning :P Möta upp Robin och Aaron sedan oxå, lilleman ska ju självklart vara med mamma på julafton oxå :) han ska få öppna sin stora buunt med julklappar haha ;D mysiiiigt! Det blir nog en lugn ikväll, ska bara sitta hemma och mysa med min lilla pojk :) och bara kolla på en massa tv hihi... Ne nu tänker ja röra mej här ifrån, ska faktiskt fortsätta glo på kalle anka och folket ;) Och bror Christian har permis idag tills imorgon från ks ;D hoppas bara han orkar komma över hit idag oxå :) vore jätte trevligt!
Vill ju så gärna krama om honom oxå..



God jul till er alla, och hoppas ni får en riktigt underbar fortsättning :)
Varma kramar /C


${Jahaaaja}

Var på ks med mamma idag och hälsade på bror som ligger där.
Han såg hyfsat pigg ut efter den långa operationen på 13 timmar. Han satt i sin fåtölj på rummet och kollade på tv när vi kom in. Var kul och träffa bror och prata lite med honom. Fast de är lite jobbigt och se hur mycket slangor och sånt han har omkring sig. Men bara han blir frisk och bra snart så blir allt bra igen :) Kommer han inte hem till julafton får vi nog åka dit och fira jul med storebror :). Vi var där ca 2 timmar, Christian ville vila lite, så vi begav oss där ifrån. Kunde inte krama om honom för ja har min hosta och så kvar så vill ju självklart inte smitta honom med en massa baciller.. Får krama på honom sen ist när han kommit hem :). Längtar så otroligt tills vi kan börja umgås och hitta på saker igen :).

Sen åkte vi till Barkarby, gick in på skopunkten och köpte ett par tofflor till Christian som han kan ha så länge på sjukan.
Sen gick vi till rusta där vi hittade en massa saker till Aaron som mamma köpte :) Från en jätte nalle till julbelysnings grej till Aaron :). Och så köpte mamma en jätte fin bäddsoffa i nalle puh till Aaron :P jätte mysig.. Så nu kan han sitta/ligga i den när han kollar på tv. A blev rätt mycket handlande för vår del hehe. Men de e ju snart julafton satt ;)..

Nu sitter vi hemma hos mamma, lillebror och mamma sitter och kollar på Singin bee medans jag bloggar. Vi ska snart packa ner en massa saker till bilen som ska hem till mej, (julprylar) behövs pyntas lite känner jag :). så de blir en helpynt kväll för min del. Sen imorrn ska ja äntligen hämta min lilla prins :) då blir de en massa mys och han ska äntligen få se sina nya saker han fått :).. Jag ska försöka skriva inom kort igen. så fort ja får tillgång till data ;)

ha de bästa så länge.. Puss å krams från lilla meeej!


${Jahaaaja}

Lite seg efter gårdagen är man kanske, men blev rätt lugnt igår iaf.. var på BB med camilla och mike, var rätt så trevligt.. dansade massor iaf (äntligen). var ju kanske inte världens ös, men de blir ju vad man gör de till ;) min kväll var lyckad iaf!
gick hem efter stängning. Slocknade nästan ganska direkt när man kom hem. Camilla pallade inte dra hem så hon sov hemma hos mej. vi vaknade runt 12 , fick mess av min kära bror att han skulle ha fika kl 14. Han blir inlagd på måndag och opereras på tisdag, så han ville ha lite familjemys innan :). Han kommer kanske få ligga inne ett bra tag, plus att operationen tar ca 10 tim. Ska hålla alla mina tummar för att operationen ska gå som smort.. Vilket ja VET kommer gå jätte bra :).. Han klarar detta! Ska se oxå om man kan åka in till sjukan och hälsa på honom några dagar efter operationen och krama om honom.. Han är verkligen värd all stöttelse han kan få nu! det folk klagar på i dagensläge är ingenting jämfört vad han har gått igenom dom senaste åren! men, mer om de återkommer ja med i veckan..

Så, vad sker ikväll annars då?
Lutar åt k ängen hållet. Ska iaf först til tibble med syrran & camilla. Förfesta lite. Sen drar de nog vidare till Sportbaren i k ängen. Får se vad de är för nå haak då :P haha! Ne men de blir nog en trevlig kväll .. Man vet ju aldrig hur den slutar hahah.. Men men.. Juste, vad är de för någon jäkla drog som kommit som är LAGLIG? ;O heelt psyyko jue!!! Fattar inte hur man kan tillåta att ett opium prepparat kan bli lagligt? vad fan är de som händer med världen!?Får man döda hej vilt snart och lr?! Ne alltså detta här fan sinnessjukt..! Bro kommer bestå av en ända drog snart.. Starkast är dom som står emot, och jag är en av dom! STOLT OXÅ! Våga säga NEJ till droger! bara svaga människor som faller i skiten.. Inte fan knarkar jag bara för de ja sett i min uppväxt, jag valde andra vägen ist, mår så mkt mkt bättre av att ja kan säga till andra att ja aldrig någonsin kommer börja med knark! Ajja nu ska ja inte haka upp mej i det här snacket ;) men ville bara skriva av mej lite angående den där skiten!
Sitter hemma hos syster min, precis käkat lite. pasta vart de, inte helt fel :P så nu är de väl dags för 'eftermatenciggen' ;).
Camilla är på ingång nu, så vi ska väl ta oss en varsin grogg snart antar ja hehe. det sitter inte helt fel nu efter att magen är proppfull ^^. Ne nu rör ja mej från detta snack. hörs imorrn lr någon annandag! ha de super foolks.. Puss o krams

${Jahaaaja}

Sitter hemma hos bror Christian. Felicia och aaron ligger framför tv;n, Aaron sover :)
Och christian går runt här.. Jag tänkte blogga lite snabbt bara om vad som gjorts idag.
Jag och Aaron vaknade runt 9 tiden. Låg kvar i sängen och mös lite sen steg vi upp och åt frukost.
Linda messade mej och frågade om ja skulle med till Öppnis, Men dom hade stängt idah. så vi bestämde oss för och gå upp till Jannic och fika. Satt där i nåra timmar, lekte drack kaffe och pratade.. Jag som vanligt fastnade för hänt extra tidingarna haha. Alltid lika kul med kändis skvaller ;). Sen efter de mötte jag och aaron christian för och hämta felicia på dagis. linda amanda och hector gick hem för och luncha.. Och så har vi ätit raggmunkar och bacon :P var riktigt gott. var ett tag sedan man åt raggisar! Nu ropar Felicia att lilleman har vaknat, så nu ska ja väl gå och leka lite me barnen :) men försöker återkomma så fort ja får möjlighet.. ha de bra! Puss å krams

${Jahaaaja}

http://www.youtube.com/watch?v=BYuXnlMD9pc&eurl=http://www.facebook.com/home.php?&feature=player_embedded

Aarons absoluta favorit ;D
spelat den för honom sen han låg i magen :P

${Jahaaaja}

Som vanligt sitter ja hemma hos syster :)
Gick hit nästan direkt efter att man vaknat.. Robin jag & Aaron käkade frukost, sen drog Robin hem och ja o lilleman gick äver hit till syster. Hon har ju äntligen gjort sin skönhetsoperation 'brösten' :D blev jätte fint. Väldigt naturliga må ja säga, varken för stora lr för små :) helt perfekta, jätte snyggt blev de! Nu är bara min längtan kvar tills ja ska få känna  på den lyckan och själv fixa lite på min kropp. Är så glad för systersskull. vet själv hur de känns och bara 'hata' vissa delar av sin kropp! Superfint verkligen syster :).. Men men nog om de nu då ;)..

Aaron ligger i fåtöljen och sover, medans ja och syster sitter och pratar om allt möjligt.. Och nu kom jag av mej lite eftersom min snygging är på tv haha, (Lady GaGa) med videon pokerface :P...
Idah ska ja och lilleman knata till willys tänkte vi, måste köpa blöjor och lite annat :) Sen blir de nog bara lugnt kolla tv/film lr hitta på nåt annat :)
men de visar sej som sagt var! Och mitt humör idag är faktiskt på topp :) No problems idah inte.. SKÖNT!

Men ja försöker iaf återkomma senare.. Ha de bästa!
Puss å krams..

${Jahaaaja}

Nu har jag äntligen fått mitt svar på frågan, jag grubblat över länge.
Men nu vet jag, så nu var då ett gamalt kapitell avslutat.. Fast vilket jag tycker är väldigt synd! shit de känns så otroligt sjukt att bara tänka på saken, skratta,gråta, vet inte vad? Men som folket säger, Tiden läker alla sår.. Och snälla läk mitt redan NU!

HUR FASEN SKA JAG BARA KUNNA GLÖMMA????!

${Jahaaaja}

Sitter i luren just nu och talkar lite med Mike :)
Försöker komma på man kan göra ikv efter idol :P.. Mike har ingen aning han heller.. Men vadå, man kan ju alltid ta ett glad iaf lr något liknade.. Min gode Vän Fryda hörde av sej oxå, Hon frågade iförsej också om vi skulle träffas på ett glas. Så får se nu hur de blir :) Hoppas på de bästa iaf..

Har vart ijakan med syster idah, solade i komethallen först sen drog vi vidare till jakan centrum, kollade runt lite syrran vad så söt och köpte en fin fin vit kofta till mig på gina :) såå snällt av henne. Känns som om ja blir lite bortskämd av syster min :p <3. sen hittade ja ett par benvärmare (vita) som ja köpte, Äntligen! Och syster hittade ett par linnen som hon köpte. Efter vårt smått shoppande, så åkte vi till bro. Gick in på pizzerian i centrum och delade på en calzone :P.. Och nu sitter vi här hemma hos syrran och glor på idol.. Hoppas hoppas kevin inte åker ut ikväll.. han SKA till globen! :)

Och föresten, appropå ingenting.. Mår prima idag ;D
Puss och krams

${Jahaaaja}

Juste , Fick min första julklapp idag av syster min :) <3
ÄNTLIGEN! min efterlängtade parfym ;D Iiiiiiiiiiiiiiiiiiih, så jääkla Überbart så de inte finns!

                                                                                    Naomi Campbell <3
                         

Den doftar verkligen ROSOR ;)

${Jahaaaja}

Jag vet inte vad ja ska tro, hur ligger de till igentligen? Är detta ett spel? Var ärlig, Och sluta lek med mina känslor. Sanningen kommer fram i slut ändan iaf. Allt du sa, var de bara tomma ord?! Jag måste nog sluta kämpa och ge upp den delen, Annars kommer de ta knäcken på mig! Och må skit pallar jag inte just nu.. Måste kämpa framåt för mej & Aaron..


${Jahaaaja}

Heldag i jakan med syster, kom precis innanför dörren hemma hos syster. Började dagen med att julpynta min balkong lite, Jag & Mike rev ner de där jäkla stängslet ;p äntligen. Sen kom syster förbi vi drack lite kaffe, gjorde iordning lillkillen och drog vidare till jakan, där möttes vi upp av Robin & Frasse, Aaron ska vara med sin pappa tills på lördag, så nu måste ja sysselsätta mej igen ;/. Men men, Syrran och drog till Komethallen och solade, har dock inte solat på 1½ år ;/ men skönt var de :) sen efter de drog vi till jakan centrum för och kolla lite, handlade lite nya underkläder på lindex, rosa & vitt fick de bli :) men riktigt hett ;p haha.. Kände att de behövdes lite nya thing nu till julen ^^. Syrran handlade lite hon med, sen bar de av till konsum, Syrran hade sett på rachel ray tidigare idah, (matlagningsprogramet typ) så vi bestämde oss för och göra de hon bjöd på imorse ;) hoppas bara de blir gott, hehe! Så vi handlade hem att shiz man behövde, så nu sitter vi här hemma hos syrran, hon fixar käket, och jag bloggar ;) az uzual ^^.. Måste ju passa på medans ja har en data i närheten ;). Ska försöka blogga lite oftare, får helt enkelt besöka syrran mer så ja kan låna hennes kära data :P hihi.. Får se vad kvällen bjuder på, inte mkt vad ja tror. Ska se efter om de börjar nå intressant på teven kanske. Någon som vet ? :)
Eller iförsej Golnytt & Insider börjar ju ikväll, Naaajs! Det ska ja se på.. Men ska ta mej en ryyyk nu och så kommer ja tillbaka senare folks.. Puss på er & ha de bäästa.. <3

RSS 2.0