${Jahaaaja}

Har varit väldig slarvig på och skriva nu igen ;/
men nu är jag här ;) haha.. Sitter hemma. Robin är här oxå, och Aaron ligger och sover.
vi glor på nån film som går på 3;an, vet att de e charlie chean som är med iaf , de e inte '2 1/2 man'..
Men iaf, dagarna som gått, jaa de har inte hänt något speciellt måste jag säga. var och hälsade på Ante Sanna & Thyra igår iförsej :) och de var riktigt trevligt. Aaron och Thyra busade runt och lekte :) Även jag fastnade i Thyras rum. Var ju film på 'lotta på bråkmakar gatan' så himla klockren :D.. så ja spenderade rätt mycket tid inne i Thyras rum ^^
Och idah, var ja ner en snabbis till brohuset med Claire och fikade :) trevlans trevlans.
Gick hem igen, för pojkarna väntade på mig. Jag och robin fortsatte med möbleringen, nu är de äntligen lite bättre här hemma hos mig, inte så nedans tråkigt :S nu kan man kanske ta hem folk oxå haha..men efter förändringen i hemmet var klart gick jag robin och aaron ut och åkte pulka med lillen, gick över till Robins föräldrar. käkade kina mar. jag och tomas åkte till bålsta och hämtade maten, vart rätt mycket i beställningen vi var 9 st som skulle äta.
de satt bra i magen när man vaar såå himlans mätt.. orkade inte äns friterade bananen man får efter 4 små rätter. men de fick va :). Jannic ränsade ur lite saker som jag fick av henne :) snällt! Lite blommor, jag älskar då plast blommor så de var kanon :D sen krukor, lakan och lite småpryds. så ska hämta grejsen imorron, de kommer bli så fint här hemma^^..
längtar tills den dagen då man har fixat till här hemma, idén man har i huvudet :P. men den dagen kommer. de vet jag!




och apropå inte så mkt, men rökningen jag snakkade om tidigare att jag 'slutat' ja de sket väl sig.. j***vla hel***es skit!!
har iförsej inte köpt egna cigg, men har rökt av andra :( jag som verkligen ville sluta. alltså de kan ju inte vara så svårt?!
man måste bara ha viljan, och nu fasiken ska de gå..! jag ska verkligen försöka.. thats it ;)


Antar att de kanske var rätt många som såg på premiären av 'sveriges värsta bilförare' igår. jag måste bara säga att jag var rätt impad av min mor Anitha & bror Roberth som är med i programmet. har då inte skrattat så himla mkt påå så länge.. dom där 2 tillsammans alltså.... ja det är ju så underbart haha ^^
LYCKA TILL MOR & BROR <3


ne nu ska ja fortsätta glo tv med bobban :)
ha de gött folks. så hörs vi snart igen. förhoppningsvis :)
ska ta mej i kragen och blogga oftare.. *PROMIS* Puss å krams

${Jahaaaja}

Får ta mig i kragen helt enkelt och skriva iaf :)

i Fredags; hade jag och aaron en mysig fredagkväll. messade samt med Carina w ett tag. sen kom syrran över. vi kolla på tv och snackade lite. försökte lägga Aaron runt 8 tiden, men han vägrade sova. men till slut gav han upp och somnade.
Senare runt 23 tiden kom sandra över och hunden albin , söt liten sak dedär. vi segade framför tv;n.. Syrran drog vidare till bb, jag och sandra satt kvar hemma hos mig och kollade på tv, båda somnade i soffan. vaknade upp igen runt 02 tiden då sandra kom på att de kanske var dags för henne och albin och gå hem. så direkt efter dom gått beslöt jag mej för och gå och sova. slocknade för en gång skull nästan direkt, skönt!

Lördags; steg upp ur sängen runt 6 hade inte sovit många timmar dock, men var rätt pigg iaf. satte på barnkanalen åt Aaron, gjorde iordning frukost. fick mess av carina w vid 07.40 tiden att lilla Theo äntligen kommit till världen. grattis robin & johanna, och grattis farmor carina :). och sen efter ett tag kom syster över :). medans hon busade med lillen så hoppade jag under en dusch. efter de, gjorde vi iordning oss och gick ut och mötte Mike på ica. vi hade bestämt oss för och äta mat och ha filmkväll med Robin Mike & Jonte. Men iaf, vi kom överens om att vi skulle äta tacos :P. efter vi handlat klart gick vi hem till Robin. lagade ihop tacosen och åt, efter de kollade vi på 3 filmer. 'teeth'(thriller). 'the alphabet killer' (thriller). & 'Monsterman' (komedi/skräck). Den första filmen var väl sådär, fast jäkligt sjuk! den andra var faktiskt väldigt bra. och monsterman var väl för jävla sjukt rolig. hade nog inte skrattat så mycket på så länge. ena stunden satt man med kudden i ansiktet medans andra sekunden vek man sig av garv. den måste ses ;D helt klaart, haha! aa o efter all filmtittande drog mike sarah och jonte hem, och då var klockan 01. jag och aaron sov kvar hos robin. så jag och robin kollade på en till film efter dom hade gått, för ingen av oss var spec trötta just då. så vi kollade på en till film 'dead or alive' den var helt ok. märkte ju att filmen utspelade sig efter spelet tecken. men men efter filmen var ja dödstrött, så ja gick in o la mej bredvid min lilla pojk, robin satt vid datan ett tag och kollade tattueringar som vanligt. vi somnade runt 03.30.

och idag; klev upp 09 ungefär, satte på barnprogram åt aaron gjorde iordning frukost, och klädde på honom. fixa mig själv. tomas , robins pappa kom över och hämtade aaron. dom skulle på julgransplundring i k ängen på tomas jobb. jag satt ett tag och kollade på tv, repris på körslaget blev de, messade med Carina w samtidigt. när hon gjort sej klar, mötte jag upp henne. och Robin låg fortfarande och sov när jag gick. och de var vid halv 1. Vi gick in på ica handlade varsin födelsedagsblomma till makarna Norén :P. Dom hade nämligen kalas idah, eftersom Carina N fyllde år i fredags och Bror min, Micke N fyllde år igår :). käkade semlor och chilikornkarne (chila med arne) som jag säger, men aa ointressant haha ;).. men iaf. efter kalaset och massa skojs med släkt och vänner och massa barn, drog vi vidare till sporthallen , där först tarander och dom hade match och sen carro sanna och dom, och slutligen hade min storebror match vid halv 8. bro vann med 5-2 varav min bror gjorde 2 mål :D han var skit duktig på plan, för och vara 37 år :p haha nej nu ska ja inte vara sån. men han var skit cool :). Och efter 5 timmars sittande i sporthallen med folket så begav alla sig hem, syrran jag och aaron gick hem hit till syster min :) så nu sitter vi här, har ätit lite och kollat på film. nu ska ja och Aaron äntligen röra oss hem så vi kommer i säng. de e ju en dag imorgon oxå :)

ska äntligen tillbaka till UM imorgon för och prata med Camilla, har inte träffat henne sedan i november så äntligen ska man få rensa hjärnan lite :) sitter aldrig fel. 

Rör mej från datan nu, ha de bästa! Puss

${Jahaaaja}

Har verkligen ingenting och skriva om..
Mina tankar är långt långt bort just nu...!


Måste ta mej över några hinder..


${Jahaaaja}

Var och tog bort stygnen idag, gick bra men sved lite. men jag ska inte klaga :P
vill man bli fin får man lida pin, inte sant? ;)

Efter jag var i stan med syster och fixat stygnen, drog jag vidare hem till Carina w. där Robin & Aaron var.
Drack lite kaffe, snackade och kollade tv. Efter att Aaron somnat la vi han i vagnen och gick ut, jag behövde handla hem lite så vi gick till vivo. sen mötte vi ante sanna och thyra en sväng :).
Och nu sitter jag och Aaron hemma hos Robin. Robin rakar skallen, jag och Aaron sitter och väntar på att vi ska börja med maten :P Sen kommer Carina w över och äter en god middan med oss :D trevlaaans!

Ska ha lillpojken hela helgen så de blir bara en massa myspys. kolla på film blir de nog till kvällen.
Ska försöka träffa min systerson imorgon oxå, jonte. Han kommer hir till bro och ska vara hos min syster tills på söndag. så då kan Aaron och jonte passa på och leka :).

Men jag skriver mer senare. är så hungrig så måste börja med maten.
det blir föresten, kött pommes & bea :P smaskeeens!

choa choa folks..

${Jahaaaja}

vaknade för ett tag sedan, kollat the voice tv med lillkillen :). käkat frukost, o kollat lite barnprogram :P
Ska klä på Aaron utekläderna nu , så ska vi bege oss över till Carina w. Fika snacka skit och bara ha de allmänt trevligt.
Så jag skriver mer senare, eftersom dagen precis börjat ;)
Och ÄNTLIGEN är vi heelt friska från all skit nu, så nu kan man börja leva som normalt igen haha ^^

ha de kanon idah, för de ska vi försöka ha :)
Pussåkrams

${Jahaaaja}

Läkarbesöket igår gick bra, Aaron är inte allergisk mot något. så himla skönt!
och han har ingen direkt astma, (förkylningsastma) kallade dom de. så han fick ny medicin som han sa ta så fort vi märker att han börjar bli sjuk. så det var iaf mer posetivt än negativt :). Efter de, drog vi vidare till outlet / skopunkten. köpte 2 par nya skor till Aaron, behövdes verkligen! Hittade ett par stövlar, och ett par "inne" skor med döskallar på :P hehe.
så nu kan lillkillen äntligen gå ute :D. Kvällen blev bara lugnt, Tomas och lillnicke kom och hämta mej en sväng för och köra möblerna jag fick av robins mormor & morfar :) jätte snällt.
Sen senare vart de bara tv tittande. Tomas och nicke följde med tillbaka till Robin. Busade med Aaron lite sen begav dom sig hem igen. Jag och Robin hade tänkt och kolla på film, de slutade med att jag somnade ;/ mådde inte alls så bra går kväll. Men känner mej lite bättre idag :). har fått sova ut iaf, skönt!

Idag segade vi rätt länge innan vi klev upp ur sängen. runt 11 åt vi frukost sen drog vi ut för och möta min kära vän Sandra som vi skulle fika med. vi drig till brohuset där vi var i 2 timmar typ. Aaron fick gå runt där inne och som vanligt fick han en massa chockladbollar, Sandra är bäst på att skämma bort min lilla pojk med chockladbollar. kanske vill hon att han ska bli sumo? hahah.. Pratade med min kära lillebror i telen oxå, vi gick o mötte upp honom. så Aaron äntligen fick träffa sin morbror som händer så sällan :(... Får ta o ändra på de. nu när lillebror själv ska få en liten knodd så lär de ju bli mycket mycket roligare..han/hon är beräknad till juni. så då blir man faster för 6e gången då ;D skoj!

men men nu blev de ett sånt jäkla långt inlägg igen, ska börja skriva mindre och offtare ;)
ska kolla på film med Robin nu. Juste en sak bara, kan rekomendera en sjukt läskig film (Vacancy)! Jag är då skräckfantast , jag höll på och "skita ner mej" rent ut sagt av denna film.. så kolla på den ;) ni som älskar skräckisar som mig..

ha de bästa så länge, så hörs vi senare lr imorrn :)
Pussåkrams

${Jahaaaja}

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. min öroninflamation är äntligen borta, slutat röka, hållt i 8 dagar :) känns förbannat bra! Aaron har åkt på maginflensan :/ den började i lördags kväll. Stackars liten, att han alltid ska åka på alla tråkigheter. förhoppningsvis är han frisk fårn den tills imorgon, då vi ska till jakobsbergs sjukhus med honom. han ska kollas ifall han troligtvis har astma och allergi. ska samtidigt höra med läkarna angående hans magsjuka, ifall de nu är de han har?

Och i fredags var jag på sabbatsbergssjukhus (privatkliniken) för och träffa plastikkirurgen Birgit. Syrran följde självklart med :). Vilket kändes skönt. men iaf, birgit tog sig en titt (på de jag ville operara). och sa att de självklart gick och fixa, jag fick t.o.m en tid för operationen 40 min senare ;O vart otroligt glad men fick en jädrans chock. för jag hade inte tänkt mej samma dag haha ^^. så jag opererades i fredags, och är jätte jätte nöjd med resultatet :) ska tillbaka dit på fredag igen och ta bort stygnen. min dröm som jag haft sedan 12års ålder har blivit sann :). är sjukt glad att de äntligen blev gjort! Tack, Birgit och ni andra på sabbatsbergs privat klinik :) det hade inte kunnat blivit bättre!

ja nu har ja igentligen inge mer och skriva. Så jag säger gonatt för nu ska jag och robin kolla på tv. Och lilleman är vaken fortf oxå ;o så de är dags och få han i säng.!
hej då hej då ha pra!

${Jahaaaja}

Fick ju lov att boka om tiden hos Birgit plastikkirurgen idag. Pga av öronhelvetet! fick ny tid på fredag :)
Wheey äntligen gäller de :D


GLADERAUS!

${Jahaaaja}

Dagen igår började ju bra, runt eftermiddag när jag Aaron och R Gick till CW, så var de mindre bra. Började känna en lätt smärta i högra örat, tänkte såklart då (nej vaafan, vill inte ha öroninflamation det var ju flera år sedan). Jag är nämligen det man kallar (Öronbarn), haft alldeles för mycket problem med öronen sen ja var väldigt väldigt liten. Fick låtas operara in rör i öronen när jag var 4-6 månader gammal. och åren efter det som gått har jag haft problem med spruckna trumhinnor osv, ja, så fort ja blivit förkyld lr så.. det är så jäkla obehagligt när den där (vatten vätskan) rinner ur öronen när trumhinnan gått hål lr om det blöder från öronen. det är nog de värsta när det blöder, för man tänker ju nästan. Vadå är hjärnan på väg ut nu lr?? ;O haha nee så blond ska ja inte vara :P haha.. Ne men första gången ja blödde ur öronen så vart ja självklart orolig. Men man har ju lärt sig med åren att de e ju fullt normalt. Men iaf,  fick treo av C vilket hjälpte nån timme, och så fort den treon släppt så fick ja en ny. De höll i sig ett tag, Men smärtan kom tillbaka. Det var förens sent på kvällen jag verkligen insåg att min natt inte skulle bli någon dans på rosor, ingen direkt skönhetssömn. så jag messade Jannic ( R's mamma) och frågade om hon hade lust och kanske köra in mig till jakan akuten, och som alltid snäll som hon är sa hon ja :). jag kastade i mig 2 mackor innan ja begav mej hem till jannic & tomas. Ringde jakan akuten, dom bad mej lämna telefonnr så skulle dom ringa upp, då var klockan 20.40. och dom skulle ringa upp 20.50. när dom väl ringde förklarade ja situationen, och berättade hur j*vla ont jag hade i örat. (och tänkte, yeees nu äntligen ska ja få pencilin, öron droppar osv) JA JO TJENA! kvinnan i telefonen berättade att dom stängde 21.00 ;O. så jag var lite sent ute kan man säga. hon ville vara snäll mot mig och berättade ungefär hur jag skulle göra. sova högt med huvudet( ungefär sittandes), ta 2 alvedon med 1 ipren, och ta en värmekudde och lägga på örat. hon kunde ju inte göra så mycket mer. så jag sa typ okej, tack hejdå. fick alvedon och treo av jannic, de hjälpte ett tag men började få riktigt ont. Efter en massa prat och skratt så körde tomas hem mig till R igen. gick och la mig på en gång, fast kunde inte somna, värken i örat började ta över nu. somnade till max en halv timme runt 01, vaknade 01.30 av panik ont och tårarna sprutade. gick upp för och ta en till alvedon, gick fram och tillbaka i lägenheten, grät ständigt! hade verkligen så jäääääävla ont!! det går inte och beskriva hur ont den där smärtan gör. Jag föredrar verkligen förvärkarna innan förlossning om ja får välja, för dom vet man går över efter nåra sekunder/nån minut. Men öron smärtan sitter i heela heela tiden! Man går verkligen in i väggen för det gör så jäkla ont. Efter en massa gråt, pinande, och smärtstillande gick jag för och försöka sova igen. gick inte..!Messade jannic och frågade vad ja skulle göra, om de går och göra något osv. hon ringde upp mig och sa att hon skulle testa ringa danderyd och se vad dom säger, och då var klockan 03.00. hade inte sovit en blund. Jannic ringde upp mig efter att hon pratat med danderyd och dom sa att det går tyvärr inte och göra så mkt åt öroninflamation, ta en alvedon typ. (HÅLL I HATTEN).. en alvedon hjälper ju knappast. efter 2 alvedon & 1 treo så kände ja fortf smäärtan. Jannic körde ner hit med nässpray ja mötte upp henne på parkeringen, vi stod och pratade ett tag, kl 03.30. Kändes som om en lättnad för de kändes som om trumhinnan hade spruckit för nu kände ja hur de rann i örat , (haha vad fräscht de låter) men men... så då kanske smärtan försvann snart. tog en treo för och kunna lägga mej ner och slappna av och gav de en ny chans, staplade upp 5 kuddar i en hög, så jag satt sittandes och sov. öronen ska tydligen vara högre än hjärtat när man ska sova. så aa ni kan ju tänka er hur jag såg ut haha. efter en massa vridelse och vändelse så lyckades jag somna. vaknade en kort stund vaknade ja igen. PANIKONT denna gång oxå, de gick fan inte över! klockan var 6, vårdcentralen öppnade inte förns 07.30 så jag fick sitta uppe och vänta tills de öppna. gick till vårdcentralen vid 8 tiden. beställde tid, fick "akutid" 09.20! drog hem till R igen, klädde på Aaron fixa lite och sen gick vi till bcv där vi hade tid 09.00. jag hann vara med en stund sen gick ja över till vårdcentralen igen, de ligger ju vägg i vägg så de var ju nära och bra. Tiden inne hos läkarn gick fort, ville bara få recept på pencilin osv så ja kunde gå. Gick antibiotika utskrivet och örondroppar. Passade på och köpa ett 'lager' med alvedon så man har hemma. Jaa och så nu sitter jah här framför datan och skriver om mitt öron problem :P låter som en typiskt hypokonriker haha. Men de är jag inte ;). Ville bara skriva av mig om det här hehe..
Har bomull i örat, men nu ska  CW droppa örondroppar i örat på mig. hon kom över hit till R och ska dricka kaffe med oss :). Ska kanske över till Aarons farmor och farfar sen :) får se vad kvällen mer bjuder på. Hoppas örat blir bättre iaf :P så ja kan börja höra igen ;/... Dövöraaaa!

Ha de bästa, Puss heej /C

${Jahaaaja}


${Jahaaaja}

Nu har tiden verkligen sprungit ifrån mig ;O
min lilla kille kan gå ;D ;O.. Märkte de igår, skulle testa med ett mariekex, så ja lockade på min lilla pojk 6 meter ifrån. Och jajamänsan han gick fram till mig och tog sitt kex ;O jag blev så glad och chockad att tårarna började rinna, haha :P
Så glad, nu har han verkligen blivit stor. nu är de dags och köpa ett par skor som är vattentäta, så man kan börja övningsgå ute oxå :) iiiiiiih ska bli så kul! Just nu sitter Aaron här bredvid mig fast på golvet och leker med sina leksaker, vi är hemma hos R. Fast han har gått hem till sin mor o far en snabbis. och jag och Aaron ska över till CW snart :).
Och hjäälpa de e ju den 13de idah, snart ska johanna och robin äntligen få se sin lilla bebis som är bf 18de. Men ja tror att lillen där inne kikar ut den 17 de ;).. Har bestäma med Johanna och träffas nåndag snart och fika och snacka massa skit bara , hehe :). Ska bli himlans trevligt. var ett bra tag sedan man träffade tjejen. Är avis på dej tjejen att du ska genomgå en förlossning, för de skulle ja gärna kunna göra igen :) så himla mysigt, och häftigt :D.. Lycka till!

Skriver mer sen, ska röra oss mot tanten nu. Puss heeey !

${Jahaaaja}

Steg upp 7 imorse. Var på vårdcentralen med Aaron, han har åkt på stans jäkla hosta och förkylning igen, och lika med mig ;O... Nu får de vara nog med hostan för lillen del. Men denna gång på vcentralen fick vi utskrivet på apoteket en sån här anhalator? Typ som (Brikanyl)... Fast nå nyare.. Men iaf, fick en tub med och den där lilla medicinen som man sätter dit på den där "tuben".. Ja men den funkade lite iaf.. Tror den är till för Asmatiker. Stackars Aaron om han åkt på den skiten, men de e ju inte alls omöjligt heller. Han kära far har ju astma och allergi! Men ja kan bara hoppas på att Aaron slipper de iaf.. Jag är ju heelt fri från sånt iaf.. Har öronproblem ist haha. Så de har Aaron fått från mej iaf, (Öronbarn)..
Han har redan haft öroninflamation 2 ggr. Stackarn, man vet ju själv hur j*vla ooont de gör ;| !!! Men men, nu är ja glad att han inte hade öroninf...... :) Och själv sitter jag här och hostar i all världens fart, dricker kaffe för att försöka hoppas på att hostan avtar. Har max rökt en halv cigg idah. De bara går inte och röka.. Smakar såå jäkla äckligt! Så aah, ja märker att jag är sjuk. Vilket suger! Jaja, nu ska ja inte låta som en hypokonriker ;)... Skriver mer senare, ska hjälpa R med städningen nu. Fast han är redan klart snart. men jag får väl göra så mkt ja hinner :) ha de bra.. Hörs sen! Puss


${Jahaaaja}

Sitter bänkad här hemma hos Norén dricker kaffe som vanligt med CW.
Aaron busar med N som jäävlas med honom hela tiden ;/ FYY DIG! Inte retas med min beeebis :P

Ja nu har Aaron gått och blivit 10 månader , huujeedamig ;O jaa, och större ska han ju bli :)
Nu väntas ju bara på att han ska gå snart, 2-3 steg är de just nu så de står väl inte på förns han springer den lilla busen ;P. Och han har börjat med ett annat talsätt, ja de låter ju nästan såhär hufrharlgn lkdtuhdjfbh HAHA ;).
Och nu låter CW likadant som Aaron, ja jag tror att dom har nån slags konversation. Kanske förstår dom varandra :P
*Real love* mohahha! Ne men jaha jag vet faktiskt inte vad ja ska skriva har inte  så mkt och komma med just nu ;/ så ja skriver nog mer senare lr imorrn :) lr ja iförsej... Helgen var ju rätt så händelserik, Fredags satt jag Aaron & R här hemma hos Norén kollade på film snackade och drack lite vin, var riktigt trevligt. Lillebror var oxå här :) alltid lika kul och umgås med den 'lilla' pojken. Kom i säng runt 2 iaf. Sen i lördags var jag Aaron och R hemma hos R kollade på film, senare messade Claire och frågade om jag ville med ut till HB så de gjorde jag, fast var hemma hos M och förkrökade lite innan, Camilla kom senare oxå. efter lite drickande och sökande på DC efter min låt som ja envisades och ville ladda ner så begav vi oss vidare till HB, var kanske inte 50 pers där men 20 kanske haha. Hade as tråkigt i början men sen livades stämningen upp, träffade en massa nära och kära, sjöng kareoke med Claire och Camilla (Roger pontare - vindarna viskar mitt namn) . Fattar då inte hur dom fick upp mej på karaoke men jag gjorde de iaf ;P haha så nu har man väl skämt ut sig inför heeela bro hahaha^^. Ibland får man bjuda på sig själv ;). sen runt 01.45 drog jag och Camilla vidare till BB där M redan var, han drog dit lite tidigare men iaf. Väl där inne blev de en massa drickande och golvsteppande haha. Var inte så jäkla dött där som de brukar vara, men de var en kanon kväll iaf. Efter stängning drog Camilla hem Och M likaså Och ja drog hem till R, skulle gå och lägga mig direkt men nee då var Aaron vaken så de var ju bara och försöka söva honom. Men efter han somnat fick man äntligen känna på skönhetssömnen :). Och så slutligen söndagen, var luuugn, efter att jag Aaron & R vaknat drog vi till Carina W drack kaffe och pratade, satt där som vanligt i ca 10 timmar, hahah neerå men nåra timmar , sen drog vi hem till R igen , och dit kom N som skulle åka sällskap till lillsjön (min bror) med mig och Aaron, och väl på bussen mötte vi upp min syrra, noni & M. Var på kalas i lillsjön för brorsans barn har fyllt år 5 & 2, stannade där ett tag käka as god tårta, kakor drack ännu mer kaffe och umgicks med folket. Och de coola var att jag och vero stod ute på balkongen då vi såg nåt liknande (flygplan, komet, ufo) ja var de nu var som störtade iaf ;O heel sjukt var de, föll rakt ner från himlen ner mot coop/tibble hållet ;/ aldrig sett nå liknande förut!! men de var riktigt häftigt måste ja säga.. Men nog om de, förstår om ni undrar vad fan ja menar, men de e helt seriöst såg något falla från himlen!
Nu kom S hem, så han ska väl sätta sig framför datan så ja måste nog gå undan här ifrån nu..Hat te praaaa! Tja tja..

${Jahaaaja}

Vart en heldag på willys med, Aaron Jonte Mike & Robin. Hittade lite små saker som behövdes till hemmet. Och dom andra handlade en massa prylar dom med. Blev inte storhandling för mig men för R. Hungriga som vi var käkade vi uppe på willys, tycker inte de stället har nå intressant mat, lr nå vidare god. Men man får ju nöjja sej med de som finns ;), Jag tog en kebabtallrik, orkade nästan heela men delade med mig till lilleman oxå :p och som han är, så äter han ALLT! Riktigt skönt.. Här har vi inte en kräsen liten pööjk inte :P.. Och sen till de värsta, hem resan från willys, vi fick för oss och gå hem, oooh fyyyfaasiken vad kallt de var ;O näsan var ju lika röd som brandbilen måste ja ju säga. Den ända som hade de jäkligt skönt var ju Aaron som låg nerpackad i vagnen :p. Allt för min lilla prins.. Väl hemma packade jag upp mina små varor ja handlad och dom andra satte sej och kollade på teve. Väntade in bror C och Felicia som oxå skulle komma över :) Felicia hade ett antal paket hemma hos mig som väntade på henne. Hon blev glad för grejerna iaf :). Sen efter all kaffe drickande och små pratande så gick R M & J hemmåt, jag Aaron Felicia och C gick efter en stund, Dom andra skulle hem, Och jag och Aaron gick hit till Norén :) Aaron livar runt här med N Och jag lånar datan, för behov av mejl angående manus osv :). Och självklart passade jag på och blogga lite.. Ska vänta på att R ringer, efter att han städad och fixat klart hemma, sen får man se vad denna fredagkväll bjuder på :).. Men ni får ha de så bra så länge, så hörs vi snart igen :).. Puss å kraaaams <3

${Jahaaaja}

Nu är de bara 2 dagar kvar sen är min lillpojk REDAN 10 månader ;O
Tiden bara springer ifrån en, känns ju nästan som om de var igår jag låg på bb och för första gången fick se min lilla prins! Men nu är han snart 1 år :). Men det är så underbart och se hur dom små liven utvecklas, verkligen de underbaraste som hänt mej. Aaron är mitt liv, mitt allt. Min lilla skatt som jag aldrig kommer släppa taget om. Och all den 'lilla' smärta som man fick genomgå under förlossningen är väärt för hur häftigt var de inte! heelt klart de häftigaste jag varit med om, Och ja fick de finaste som finns. Min lilla pojk Aaron :) Har blivit en sån storpojke..



Mamma älskar dig så obeskrivligt mycket Aaron <3

Du är vår käraste lilla snutteplutt så liten och vansinigt söt. Även om du gråter och släpper en prutt och rumpan är alldeles blöt. Du ska få många goa pussar, du ska få massor av knasiga namn. Vi ska peta med bomullstussar och hålla dig ömt i vår famn. Vi ska älska dig så in i norden nu räcker inte orden......


hittade denna söta dikt på internet så var bara tvungen och lägga in den :)

${Jahaaaja}

Mår perfekt idah, för att vara dagen efter nyår.
Var helt ok kväll igår, Satt hemma hos R med en massa folk. Lillebror fanns oxå till där , trevligt :)
Lyssnade på musik , snackade skit och hade allmänt trevligt.. Vid 12 slaget begav vi oss till råbyplan (traddis)
som vanligt var de massa med folk där. Och en massa fyrverkerier. Dumma som vi var stod vi mitt i smeten (mitt på plan)
så de vart ett jäkla kutande fram och tillbaka för att inte blir träffad haha. Träffade syrran och Mike, Jointen jeanette mf. Skulle möta upp Sebbe och folket, var ju så jääkla kallt ute så vi drog hem till R igen, fortsatte drickandet men blev förjävla seg, När folket drog hem var de sängen som kallade, så vi somnade till slut runt 2. Så jäkla härligt och äntligen lägga sig tidigt så när vi vaknade imorse drog jag R M och M ner till finnsta pizzerian och tröck i oss varsin pizza, men jag orkade inte hela min, magen var kanke inte i de bästa skicket idah haha. Efter de gick jag och R hem till hans föräldrar för och hämta vår lillpojke :) hade saknat Aaron riktigt otroligtm även fast han bara sov borta en natt, men är man mamma så är man ;). Det hade gått bra med Aaron osv så de var ju bara bra :) Han trivs bra med sin farmor och farfar så aa . Måste då tillägna att Aaron är stöörsta farfar grisen ;O har aldrig vart med på maken, han avgudar sin farfar något otroligt :) kul..! Efter en stund hos dom, drog vi hemåt, kom till finnsta sen vände vi om och gick mot fjäril hem till Carina som satt hemma och inte gjorde så mkt, så vi gick hem till henne och snacka en massa och drack kaffe som vanligt :) Aaron lekte på golvet och sjöng lite :) söötisen! Sen kom S på besök hem till C, Snackade, pratade med Aaron lite och log, haha! Sen efter att Natha och sebbe messat och ringt ett tag för och fråga när C skulle komma så drog vi till hemköp en snabbis, R & C skulle handla lite och jag och Aaron satt kvar i bilen eftersom lilleman somnade. Sen väl framme hos Norén blev det mera kaffe, och ytterligare en pizza, ;O hahah... har himlans ont i magen just nu ;/ kan nog bero på allt skit ätande och drickandet igår. och alla kaffe idah försej! Ja och nu, sitter jag här vi datan och bloggar och googlar lite, Och Carina Natha Sebbe & Robin kollar på 'kill bill' på kanal 400.. Har sett den föör många ggr och kan ju inte säga att ja älskar den filme direkt haha, Och lilleman ligger inne på C's säng och sover :). Måste nog röra oss hem snart, Men är ju så himla trevligt här jueee xD... Neee , nu ska ja ut i kylan och röka lite, Nån som vill göra de ist för mej?? haha.. Jaah är man rökare så får man skylla sig själv :P. Pusss å kraaams, återkommer inom kort!
GOD FORTSÄTTNING FOLKS <3




                                                                                             T W I L I G H T !
En film värd att se, den får lätt en 10a av mig! En av dom bästa filmerna ja sett.. Och pluset i kanten, Världens hetaste kille spelar huvudrollen, GRRRRRR ;P.. Så kolla på den, lovar ni blir inte besvikna ;)   <3<3<3



RSS 2.0