Helgen

I fredags vaknade jag och Aaron runt 08.00 klev upp åt frukost och satte igång vattnet i badkaret och hoppade ner i de varma med lillen :)
Aaron fick sitta kvar ett tag efter att ja duschat. gjorde iordning lite hemma och tog fram rena kläder till Aaron.
Messa syrran efter ett tag och frågade om hon ville gå till centrum och fika, vi mötte syrran och jonte gick till bro huset, satt där ett tag , efter massa bananer kokosbollar och lunch var Aaron så gott som propp mätt :) tok slocknade i vagnen på väg hem. Gick hem en snabbis, ja färgade håret (mörkbrunt) sen gick vi hem till syrran där hon hade lagat god mat :).
väntade på att Robin skulle höra av sig oxå. för han skulle komma över. efter rätt lång väntetid :P så dök han upp.. Vi gick hem till mig, kollade på tv , fanns ändå rätt mycke och välja på, vi kollade först på någon film på 6:an sen 3;an.. kommer dock inte ihåg vad dom hette men bra var dom iaf. Robin var typ jätte trött så vi gick och la oss tidigt, första gången för och vara fredag haha. kom isäng runt 01.
i lördags så var de väldigt lugnt, vi gjorde inte mycke alls. Aarons farmor & fafar kom över med lilla kusin amanda, och även Aarons farfars bror m familj kom över på fika :) trevligt trevligt! senare bjöd vi över micke jeanette och elita på middag. dom kom över vi hade väldigt trevligt. hann inte göra så mkt, för klockan sprang iväg. dom gick hem runt nio tiden. Aaron var så osocial så han somnade halv 9 kanske hah. vi gick och la oss halv 11 för de hände inte så mkt mer..

och IDAG då..
Sitter här och bloggar, aaron kutar runt och dom vildaste har även kommit hit. Carina Carina natha och sebbe..
de blir alltid livat när dom är i närheten :D MOHAHHAHAHA ! ingen lugn stund ^^
men de behövs inte haha.

ne nu ska ja vara social här.. ha de gött Pusss heeey!

Dagens låt, önskad av Carina Norén :) så lyssna och njuuut :P hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0